ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Μήνυμα του Παντελή Μουρτζανού μετά τη νίκη στις εκλογές της 26ης Μαΐου

Αμαριώτισσες και Αμαριώτες!

H σημερινή νίκη του συνδυασμού μας «ΑΜΑΡΙ – Νέα Πορεία» έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Είναι νίκη όλων των Δημοτών.

Ο Αμαριώτης από τη φύση του, έχει μάθει να αντιστέκεται και το απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο σήμερα, με την ψήφο του. Η ισχυρή εντολή που μας δόθηκε, αποδεικνύει ότι, από το Μάρτιο του 2015 βαδίζουμε στο σωστό δρόμο, πρεσβεύοντας αρχές και αξίες που χαρακτηρίζουν το σύνολο των Αμαριωτών. Η ισχυρή εντολή μας υποχρεώνει, να εργαστούμε με τον ίδιο ζήλο τα επόμενα τέσσερα χρόνια για να επιτύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει και εφαρμόζουμε, για ένα Αμάρι με όραμα και προοπτική. Για ένα Αμάρι δημιουργικό και πάνω απ’ όλα αναπτυξιακό.

Πριν δύο μήνες, όλοι μαζί ξεκινήσαμε ένα ωραίο και έντιμο αγώνα, για να συνεχίσει το Αμάρι να αλλάζει Πορεία. Ενωμένοι και δυνατοί, χωρίς διαχωρισμούς, λόγω κομματικής ταυτότητας, συνεχίζουμε.

Ο Συνδυασμός μας «ΑΜΑΡΙ – Νέα Πορεία» από σήμερα, αναλαμβάνει και πάλι μια τεράστια ευθύνη, να συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας και να ανεβάσουμε το Αμάρι ακόμα ψηλότερα, στη θέση που πραγματικά αξίζει!

Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την μεγάλη νίκη.

Δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να είμαι Δήμαρχος όλων των Αμαριωτών. Δεσμευόμαστε για όλα όσα έχουμε υποσχεθεί. Δεσμευόμαστε να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη σας. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για τον τόπο μας με ανιδιοτέλεια, εντιμότητα, συνέπεια και υπευθυνότητα.

Σας ζητούμε να σταθείτε δίπλα μας. Το Αμάρι μας ενώνει, μας χρειάζεται όλους. Είμαστε λίγοι, δεν περισσεύει κανείς.

Η Νέα Πορεία του Αμαρίου συνεχίζεται!