ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μύρωνας Στρατής & Ήβη Αδάμου στην φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στα Σφακιά!

Με ένα ξέφρενο πάρτι θα γίνει φέτος η εκδήλωση για την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στα Σφακιά!

sfakia16Για 4η χρονιά φέτος ο Μουσικοχορευτικός Σύλλογος Σφακίων «Τα Σφακιά», διοργανώνει σε συνεργασία με τον «Πολιτιστικό Σύλλογο Χώρας Σφακίων», την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στον τόπο μας.

Το Σαββάτο 10 Δεκεμβρίου 2016 στις 18:00 θα ξεκινήσει η εκδήλωση της φωταγώγησης με την μεγάλη συναυλία που θα δώσει το δίδυμο των γνωστών τραγουδιστών του Μύρωνα Στρατή και της Ήβη Αδάμου.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θα συμμετάσχει και η Ομάδα των Άι Βασίληδων του Santa Run, που θα προσφέρουν μία βραδιά γεμάτη χαρά και διασκέδαση στους Δημότες και τους επισκέπτες, ενώ θα υπάρχουν κλόουν και δώρα για τους μικρούς μας φίλους και θα κεραστούν όλοι με τοπικά εδέσματα.

Η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου είναι μία πολύ σημαντική εκδήλωση για τα Σφακιά, αφού δίνει την δυνατότητα στα μικρά παιδιά, αλλά και τους μεγάλους να ζήσουν στον τόπο τους το κλίμα των Χριστουγέννων, να διασκεδάσουν και να χαρούν με το μουσικό και όχι μόνο πρόγραμμα της βραδιάς, ενώ δίνεται και η αφορμή να επισκεφτούν τον τόπο μας άνθρωποι από όλη την Κρήτη και να γνωρίσουν τις ομορφιές και την φιλοξενία των Σφακιανών.

Σας καλούμε όλους για να περάσουμε μία υπέροχη γιορτινή βραδιά!

Για πληροφορίες επικοινωνήστε:
Νίκος Μαρκουτσάκης κιν: 6974 751 082
Ασημένια Μανούσακα κιν: 6973 531 434