Μουσική εκδήλωση για τη στήριξη του «Κοινωνικού Παντοπωλείου» της Π.Ε.Ρ.

Συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, είχαν σήμερα εκπρόσωποι του Συλλόγου Μεταπτυχιακών Φοιτητών του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης προκειμένου να την ενημερώσουν για τη φιλανθρωπική βραδιά, που διοργανώνουν απόψε, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τη λειτουργία του «Κοινωνικού Παντοπωλείου» της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης ( Π.Ε.Ρ.).

Κατά τη συνάντηση στην οποία παρευρέθηκε η αναπληρώτρια διευθύντρια της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε.Ρ. κα Πόπη Κλάδου, της υπηρεσίας που έχει την ευθύνη λειτουργίας του «Κοινωνικού Παντοπωλείου», τονίστηκε η σημασία αυτής της πρωτοβουλίας εκ μέρους της φοιτητικής κοινότητας του Ρεθύμνου, που αποδεικνύει έμπρακτα την κοινωνική της ευαισθησία, αλλά και τη συνεργασία μεταξύ Πανεπιστημίου και τοπικής κοινωνίας.

Η κα Λιονή δήλωσε σχετικά:

« Ο Σύλλογος των Μεταπτυχιακών Φοιτητών του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης ευαισθητοποιημένος από τα σημεία των καιρών και τις οικονομικές δυσκολίες, που αντιμετωπίζουν αρκετοί συμπολίτες μας, προχώρησε σε μια συγκινητική πρωτοβουλία, άξια επαίνου και συγχαρητηρίων. Η Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης ευχαριστεί θερμά τόσο το Σύλλογο Μεταπτυχιακών Φοιτητών του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης, που αποφάσισαν να συνδράμουν το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» καθώς και τον κ. Νίκο Ζωιδάκη με την ορχήστρα του, που αφιλοκερδώς συμμετέχουν σε αυτή τη μουσική βραδιά».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μουσική εκδήλωση πραγματοποιείται απόψε στο κέντρο «Μούσες» (2ο χιλιόμετρο Ρεθύμνου – Χανίων) μετά τις 22:00. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, λεωφορεία θα ξεκινούν από τη Μαρίνα Ρεθύμνου στις 22:00 και θα μεταφέρουν δωρεάν όσους θέλουν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση στο κέντρο «Μούσες».