ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Movement to feel yourself»: Σεμινάριο κίνησης και ελευθερίας του σώματος από τη Martina Sagmeister

Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που τα σώματά μας έχουν γεμίσει φόβο, ανασφάλεια και άγχος ελάτε μέσα από την κίνηση και το ρυθμό να νιώσουμε ξανά τον εαυτό μας σε ένα σεμινάριο ελευθερίας του σώματος με την Martina Sagmeister, χορογράφο και για πολλά χρόνια εκπαιδεύτρια στις μεγαλύτερες σχολές της Αυστρίας!

«Movement to feel yourself!» την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου στην αίθουσα της Περιηγητικής Λέσχης (οδός Αγίου Φραγκίσκου, Ρέθυμνο), ώρα 6.30μ.μ.-8μ.μ.

Τα μαθήματα μπορεί να παρακολουθήσει ο καθένας και είναι ιδιαίτερα χρήσιμα σε εκπαιδευτικούς, γονείς, δικηγόρους, ηθοποιούς και σε όλους όσους το σώμα τους αποτελεί εργαλείο της δουλειάς τους.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στείλτε μας μήνυμα στο periigites@hotmail.com με το ονοματεπώνυμό σας, το τηλέφωνό σας και τον τίτλο «σεμινάριο 19/11», έως και το μεσημέρι της Πέμπτης 18/11.

Προσοχή ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος γι’ αυτό θα υπάρξει σειρά προτεραιότητας. Εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις, θα ειδοποιηθείτε με μήνυμα για την επιβεβαίωση της εγγραφής σας.

Διάρκεια μαθήματος: 1.30 ώρα
Κόστος: 12 ευρώ
Υποχρεωτική βεβαίωση 48ωρου rapid test.
Διοργάνωση: Περιηγητική Λέσχη Ρεθύμνου