ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μουσική βραδιά στο Cretan Aroma με τα μουσικά σχήματα topos και Gemma!

Με στοιχεία από pop και Κρητική σούστα, Ζωναράδικα και ροκ, λαούτο με ηλεκτρική κιθάρα, new age folk – πειραματισμοί με την παράδοση και τους σύγχρονους νέους ήχους.

Οι “topos” (όπου τόπος σημαίνει το μέρος που κατάγομαι, οι ρίζες μου) παρουσιάζουν μέρος από την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά σε ένα «φυσικό κρητικό πολυχώρο» στο CRETAN AROMA!

Στους topos συμμετέχουν: Ματθαία Σπιταδάκη (φωνή), Ελένη Αλεξαντωνάκη (πληκτρα/ μπάσο), Αργύρης Εξαρχος (ηλεκτρική κιθάρα), Φίλιππος Ζειμπέκογλου (τύμπανα) Και ο Βαγγέλης Μαμαλάκης (λαούτο).

Την ίδια βραδιά παρουσιάζουν και οι Gemma τη δική τους μουσική! Οι Gemma, συνδυάζοντας την ηλεκτρονική post-rock αισθητική με στοιχεία από την παράδοση του τόπου μας, μας ταξιδεύουν σε μονοπάτια άγνωστα μέσα στον λαβύρινθο της μουσικής.

Στους Gemma συμμετέχουν : Δανίλη Ευαγγελία – φωνή, loops Καπαρός Γιώργος – παραγωγή, σύνθεση, synths, κιθάρες Μαυρογιαννάκης Νίκος – τύμπανα Πασχίδης Αναστάσης – μπάσο Σπινθουράκης Αποστόλης – κρουστά, στίχοι

Με πρωτοβουλία του Κωστή Θεοδωράκη, ιδιοκτήτη του Cretan Aroma και σε συμφωνία με όλη τη μουσική παρέα, μέρος των εσόδων θα διατεθούν στους πυρόπληκτους!

Και φυσικά τη βραδιά υποστηρίζει και συμμετέχει η Cretan Kings η δική μας κρητική μπύρα!

                            Πρόγραμμα:

20:30 -21:30: “Gemma”

21:30 – 23:00 “topos”

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00!

Είσοδος: 8 ευρώ με ποτό