Μαθητές, δάσκαλοι, γονείς και φίλοι γέμισαν τα ανοικτά γήπεδα των 4 Μαρτύρων, παρακολουθώντας την μπασκετική πανδαισία του Final – 4 του σχολικού πρωταθλήματος Cretan Kings Assist Basketball.

Το Σαββατοκύριακο γράφτηκε ο «επίλογος» της 5ης διοργάνωσης του κοινωνικού προγράμματος Cretan Kings Assist, που σαν στόχο έχει τη χαρά της συμμετοχής και το ευ αγωνίζεσθαι. Το 1ο, το 2ο, το 13ο και το 15ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου έδωσαν «ραντεβού» στα ανοικτά γήπεδα των 4 Μαρτύρων για τη μπασκετική γιορτή. Σε αυτό το διήμερο οι μικροί μαθητές ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους, αποδεικνύοντας την αγάπη τους για το άθλημα της καλαθοσφαίρισης, αλλά και την εξέλιξη τους κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν.

Την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης πραγματοποιήθηκαν οι δύο ημιτελικοί, ενώ χθες το απόγευμα και υπό το φως των προβολέων διεξήχθησαν οι δύο τελικοί. Οι κερκίδες γέμισαν ασφυκτικά, δίνοντας διαφορετικό χρώμα στους ξεχωριστούς αυτούς αγώνες, με τον Κερατούκλη επίσης να δίνει το «παρών». Όμως, εκείνος που έκλεψε την παράσταση, με το μεγαλείο της ψυχής του, ήταν ο μικρός Αλέξανδρος, ο οποίος συμμετείχε στα τελευταία δευτερόλεπτα του Μεγάλου Τελικού, παίρνοντας το θερμό χειροκρότημα όλων όσων βρέθηκαν στο γήπεδο.

Μάλιστα, το σχολείο του (15ο) πανηγύρισε την 1η θέση του τουρνουά, καθώς κέρδισε και τους δύο αντιπάλους του σε ημιτελικό και τελικό. Μετά το πέρας των δύο χθεσινών τελικών, όλες οι ομάδες έγιναν μία «αγκαλιά», αποχαιρετώντας με αυτόν τον τρόπο την αγωνιστική χρονιά.

Να σημειώσουμε ότι άπαντες έδωσαν ραντεβού στο All Star Party, όπου θα πραγματοποιηθούν και οι απονομές, το οποίο αναμένεται να διεξαχθεί σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings Assist ευχαριστεί θερμά τους Αντώνη Νταλιάνη και Μανώλη Καλοκύρη για τη βοήθεια τους στη διαιτησία των αγώνων, τον Σύλλογο Γενικών Οικογενειακών Ιατρών Ρεθύμνου, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ρεθύμνου, το Πάρκινγκ 4 Μαρτύρων, το «Πολύφωνο», τη Μανουκαράκης ΑΕ, καθώς και όλη την εθελοντική ομάδα για την πολύτιμη και ανιδιοτελή προσφορά τους στην άρτια διοργάνωση της 3ης αγωνιστικής.

Χορηγοί του 5ου τουρνουά μπάσκετ «Cretan Kings Assist Basketball» είναι η αεροπορική εταιρεία AEGEAN, το διαδικτυακό αθλητικό κατάστημα Heavenofbrands.com, το AQUA POWER και το νερό ΡΟΥΒΑΣ.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ FINAL – 4

Ημιτελικά
2ο Δημοτικό Ρεθύμνου – 13ο Δημοτικό Ρεθύμνου     15 – 29
1ο Δημοτικό Ρεθύμνου – 15ο Δημοτικό Ρεθύμνου     16 – 34
Κυριακή 14 Απριλίου
Μικρός Τελικός
2ο Δημοτικό Ρεθύμνου – 1ο Δημοτικό Ρεθύμνου       10 – 17
Μεγάλος Τελικός
13ο Δημοτικό Ρεθύμνου – 15ο Δημοτικό Ρεθύμνου   22 – 45