ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΑΓΟΡ

Μυκωνιάτης: «Ο κόσμος είναι ο 6ος παίκτης μας»

Το Ρέθυμνο Cretan Kings θέλει να αποχαιρετίσει με νίκη το 2019, αντιμετωπίζοντας τον Κολοσσό H Hotels, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της ΕΚΟ Basket League.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 15.30 στο «Μελίνα Μερκούρη» και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ Sports BL Show και διαδικτυακά από το ERT Play1.

Ο βοηθός προπονητή, Σταύρος Μυκονιάτης, μίλησε για το αυριανό παιχνίδι, το οποίο χαρακτήρισε κρίσιμο, λέγοντας: «Αρχικά θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλον τον κόσμο, με υγεία.

Αγωνιστικά, από όλες τις απόψεις πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Παίζουμε στην έδρα μας και η ανάγκη για την κατάκτηση των δύο βαθμών είναι τεράστια. Εμείς θα κρατήσουμε τη συνταγή που φέρνει τις νίκες στο “Μελίνα Μερκούρη”. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα εμφανιστούμε το ίδιο καλά και ο κόσμος θα είναι ο 6ος παίκτης που θα μας δώσει την έξτρα δύναμη που χρειαζόμαστε για να ανταπεξέλθουμε σε αυτό το ματς.

Ο αντίπαλος μας είναι πολύ ποιοτικός, έχοντας ενισχυθεί σημαντικά με τις προσθήκες των Γκρίφιν και Τσαλμπούρη, οι οποίοι είναι πολύ καλοί παίκτες. Ο μεν Τσαλμπούρης δείχνει ανανεωμένος στον Κολοσσό, παίρνοντας πολλά πράγματα μέσω της δουλειάς που γίνεται εκεί. Ο δε Γκρίφιν είναι γνωστός για τα πολύ ποιοτικά χαρακτηριστικά, ο οποίος μπορεί να δημιουργήσει και να εκτελέσει σε πολύ υψηλό βαθμό αποτελεσματικότητας. Πρέπει να είμαστε πολύ προσηλωμένοι για να πάρουμε τους βαθμούς».

Σχετικά με τον απολογισμό του α’ γύρου, σημείωσε: «Σαφώς θέλουμε νίκη στην έδρα μας για να ολοκληρώσουμε ικανοποιητικά τον α’ γύρο. Δεν είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τον απολογισμό, αφού θα θέλαμε να κατακτήσουμε και κάποια νίκη μακριά από την έδρα μας».