ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Μυροβόλια 2»: Ο νέος δίσκος του Αντώνη Ζαχαράκη!

Έξι χρόνια μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ «Μυροβόλια» ο Αντώνης Ζαχαράκης επιστρέφει με τα «Μυροβόλια 2». Ένα άλμπουμ γεμάτο μυρωδιές, μπαχαρικά και μυρωδικά του τόπου μας όπως και το πρώτο.

Δίπλα του αξιόλογοι συνεργάτες οι Στέλιος Αποστολάκης: φλάουτο, Κωνσταντίνα Γωνιωτάκη: φωνητικά, Αργύρης Έξαρχος: κιθάρες, Ηλίας Κατσαβίδης: λαούτο, Μανόλης Κυδωνάκης: λαούτο, Ευτύχης Κωστάκης: λύρα, Νεκτάριος Κωστάκης: λαούτο, Μπάμπης Μπουρνής: μπουζούκι, μπαγλαμά, Μιχάλης Νικηφόρος: λύρα, Βαγγέλης Παπαδάκης: κλαρίνο, φλογέρα, μπαντούρα, Βασίλης Παπαδάκης: λαούτο, Μανόλης Πίτερης: φλάουτο, φλογέρα, Τιμολέων Σαββάκης: λαούτο, Γιάννης Σεισάκης: λαούτο, Δημήτρης Σπυριδάκης: λαούτο, ούτι, Νίκος Σταθάκης: βιολί, Άρης Συσκάκης: βιολί, Ειρήνη Συσκάκη: βιολί, Τάκης Χατζημιχαηλίδης: κιθάρα.

Στα 11 ορχηστρικά κομμάτια του άλμπουμ που έχουν ονόματα όπως Κάρδαμο, Δυόσμος Φασκόμηλο, Ρίγανη, Γαρίφαλο, Ευκάλυπτος, Δάφνη, Κρίταμος, Λεβάντα, Τριαντάφυλλο και Αλμύρα, θα βρούμε και κάποια που είναι από παλιότερες δουλειές του συνθέτη σε θέατρο και ντοκιμαντέρ, αλλά με νέα ηχητική επεξεργασία.

Η μίξη ήχου και το digital mastering είναι του Τάκη Αργυρίου, η επεξεργασία, ενορχήστρωση και διεύθυνση παραγωγής του συνθέτη Αντώνη Ζαχαράκη, η φωτογραφία εξωφύλλου του Θεόφιλου Παπαδόπουλου και το art work του Θανάση Παπαθανασίου.

Το άλμπουμ κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.