ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ρεθύμνου: Ψηφίζουμε για καλύτερη ζωή

“Την Κυριακή αυτή συμμετέχουμε στις εκλογές. Παρακινούμε φίλους και γνωστούς να διεκδικήσουμε μαζί , να ψηφίσουμε μαζί για μια καλύτερη ζωή, για τη ζωή που μας αξίζει. Ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, για την Ευρώπη που θα γίνει ξανά ένα βαθύ πολιτικό εγχείρημα κι όχι ένα αμιγώς οικονομικό project, για να μια Ευρώπη των καθημερινών ανθρώπων κι όχι των ελίτ και των λόμπι των Βρυξελλών, για μια Ένωση που δε θα αφήνει κανένα πολίτη πίσω, καμία χώρα πίσω, που θα διασφαλίζει τη διακρατική αλλά και διαγενεακή αλληλεγγύη. Η συνδιοίκηση της Ευρώπης από τις ευρωομάδες του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας έχουν ήδη μετατοπίσει τη συζήτηση από το τι Ευρώπη θέλουμε στο ερώτημα αν θα έχουμε Ευρώπη.

Το όνειρο της κάθε νέας γενιάς για μια Ένωση των λαών έχει μετατραπεί από τη συνδιοίκησή τους σε έναν εφιάλτη που οδηγεί στην έξοδο σταδιακά τη μια χώρα μετά την άλλη αλλά και τη διεύρυνση ανισοτήτων καθώς κι εσωτερικών ανταγωνισμών. Εμείς, η σύγχρονη αριστερά, έχουμε την εναλλακτική πρόταση, μέσα από τον εκδημοκρατισμό της Ένωσης , μέσα από την περισσότερη συμμετοχή των πολιτών μέσα από μηχανισμούς συνεχούς λογοδοσίας, με την ψήφο σας κάνουμε την Ευρώπη ξανά εγχείρημα ειρήνης, πολιτικής και συμπερίληψης.

Ταυτόχρονα όμως, με την ψήφο μας στέλνουμε κι ένα μήνυμα στο εσωτερικό. Στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και τους εταίρους της, πολιτικούς και μη, ότι η αλαζονεία τους δεν είναι ανεκτή, ότι η λίγη δημοκρατία δεν είναι ανεκτή, ότι το μπάζωμα της ελπίδας και της αλήθειας δεν είναι ανεκτά. Στέλνουμε μήνυμα ότι εμείς οι πολίτες δε συμβιβαζόμαστε με τις χαμηλές προσδοκίες που επιβάλει η πολιτική τους! Την Κυριακή ψηφίζουμε για την αξιοπρέπεια μας! Για το ελληνικό όνειρο που αξίζει στη νέα γενιά που θέλει να δημιουργήσει στον τόπο της, που αξίζει στους ανθρώπους της παραγωγής που θέλουν να χτίσουν ένα καλύτερο μέλλον για τους ίδιους και τις οικογένειές τους, για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας που τους αξίζουν να ζήσουν καλύτερα, για τους ερευνητές μας, τους ανθρώπους της τέχνης και του πολιτισμού, για τους εργάτες και τους εργαζόμενους, για την κάθε Ελληνίδα και τον κάθε Έλληνα που δε βολεύεται στο λίγο φως!

Την Κυριακή ψηφίζουμε για “Καλύτερη Ζωή”, ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία.”