ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Νέες επιτυχίες του Ομίλου Αντισφαίρισης Ρεθύμνου

Από την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου έως την Τρίτη 22 Οκτωβρίου είχαμε τη διεξαγωγή του 5ου Πανελλαδικού Πρωταθλήματος επιπέδου Ε2, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΟΑΑ Ηρακλείου για τις κατηγορίες Αγόρια – Κορίτσια 12, 14 και 16 ετών σε μονά και διπλά.

Το παρόν στο συγκεκριμένο Πρωτάθλημα έδωσε και ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ρεθύμνου , του οποίου οι συμμετοχές ήταν αρκετές και πολύ επιτυχημένες, καθώς είχαμε δύο 1ες θέσεις στα διπλά και οκτάδα στα μονά.

Πιο συγκεκριμένα την ομάδα του Ομίλου Αντισφαίρισης Ρεθύμνου αποτέλεσαν οι εξής αθλητές: Σπυρόπουλος Γιάννης, Παρασύρης Σοφοκλής, Μαυρομάτης Μιχάλης και Ηλιάκη Αθηνά για την κατηγορία Αγόρια-Κορίτσια 12, Ντινόπουλος Μάνος, Νίνος Νίκος και Κατημερτζόγλου Γιώργος για τα Α-14 και Σπυρόπουλος Νίκος για τα Α-16.

Εξαιρετικές ήταν οι επιδόσεις του Παρασύρη Σοφοκλή στα διπλά με συμπαίκτη τον Νικολιδάκη Γιάννη (Ηράκλειο ΟΑΑ), αφού κατόρθωσαν να πάρουν την 1η θέση στην κατηγορία τους. Στη φάση των 8 νίκησαν τους Πουρνάρα Γιάννη και Χαϊδεμένο Λεωνίδα (Ηράκλειο ΟΑΑ), ενώ στα ημιτελικά κέρδισαν τον Μαυρομάτη Μιχάλη (ΟΑ Ρεθύμνου) και Κοντογιωργάκη Μάξιμο (ΟΑ Σητείας). Φτάνοντας στον τελικό, είχαν να κάνουν με τον Τζωρμπατζάκη Βασίλη (Ηράκλειο ΟΑΑ) και τον Δασκαλογιάννη Δημήτρη (ΟΑ Σούδας), δύο δυνατούς αντιπάλους, τους οποίους και κέρδισαν καταφέρνοντας να πάρουν την 1η θέση για την κατηγορία Αγόρια 12 (διπλά). Στα μονά, ο Παρασύρης ηττήθηκε στη φάση των 32 από τον Δασκαλογιάννη Δημήτρη (ΟΑ Σούδας).

Εξίσου εξαιρετικές ήταν και οι εμφανίσεις της  Αθηνάς Ηλιάκη και Αλεξάνδρας  Ζαχαράκη(Ηράκλειο ΟΑΑ) στα διπλά, καθώς κατόρθωσαν να πάρουν και αυτές την 1η θέση για την κατηγορία Κορίτσια-12 (διπλά). Συγκεκριμένα, στους 16 κέρδισαν τις  Μαχλή Μαργαρίτα και Ζαχαράκη Μαρία (Ηράκλειο ΟΑΑ) και στη φάση των 8 τις Ζουμπουλάκη Μελίνα και Κρανιά Ιωάννα (ΑΣ Η Πάρνηθα), φτάνοντας στα ημιτελικά, όπου κέρδισαν τις Καλαϊτζή Κατερίνα (ΟΑ Λιτοχώρου) και Πόλια Σοφία-Ελένη (ΑΟΑ Αιγάλεω). Στον τελικό είχαν να κάνουν με τις Λαμπράκη Ευαγγελία-Ελένη και Παρασκευαϊδη Μιχαέλα  (Ηράκλειο ΟΑΑ) τις οποίες και νίκησαν, οπότε πήραν και την 1η θέση για την συγκεκριμένη κατηγορία. Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Ηλιάκη και στα μονά για την κατηγορία Κ-12, καθώς έφτασε μέχρι την οκτάδα, αφού πρώτα νίκησε Γελασάκη Ειρήνη (ΟΑ Σούδας) στους 32 και την Καναβαράκη Ειρήνη-Ραφαέλα (ΑΟ Πεύκης) στους 16, φτάνοντας στους 8 όπου ηττήθηκε από την Λαμπράκη Ευαγγελία-Ελένη (Ηράκλειο ΟΑΑ) που ήταν και η νικήτρια της διοργάνωσης.

Στα διπλά συμμετείχε και ο Μαυρομάτης Μιχάλης με συμπαίκτη τον Κοντογιωργάκη Μάξιμο (ΟΑ Σητείας) για την κατηγορία Α-12, οι οποίοι κέρδισαν στους 8 τους Ματζοράκη Αρτέμιο και Φανδριδάκη Παναγιώτη-Μανούσο (ΟΑ Σούδας) και ηττήθηκαν στα ημιτελικά από τους Παρασύρη και Νικολιδάκη που ήταν και οι νικητές της διοργάνωσης, κατακτώντας την 3η θέση. Στα μονά ο Μαυρομάτης κέρδισε τον Γκλάβα Γιώργο (ΑΟ Πεύκης) στους 32 ενώ στη φάση των 16 δεν μπόρεσε να συνεχίσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Στα διπλά για την κατηγορία Α-14 συμμετείχαν ως συμπαίκτες οι Νίνος Νίκος και Κατημερτζόγλου Γιώργος οι οποίοι ηττήθηκαν στην οκτάδα από τους Καρακώστα Σπύρο και Μπουνάκη Δημήτρη (Ηράκλειο ΟΑΑ). Στα μονά, ο Νίνος Νίκος ηττήθηκε στη φάση των 32 από τον Κατημερτζόγλου Γιώργο, ο οποίος έχασε λίγο αργότερα, στη φάση των 16, από τον Καρακώστα Σπύρο (Ηράκλειο ΟΑΑ).

Ο Σπυρόπουλος Γιάννης στην κατηγορία Α-12(μονά), ξεκίνησε από τα προκριματικά όπου κέρδισε τον Μητρόπουλο Νίκο (ΟΑ Αθηνών) και  ηττήθηκε στο κυρίως ταμπλό στη φάση των 32 από τον Νέις Έρικ- Τζέιμς (ΑΟ Κηφισιάς). Το ίδιο και ο Ντινόπουλος Μάνος της κατηγορίας Α-14 , που έχασε από τον Βελεντάκη Γιάννη (Ηράκλειο ΟΑΑ). Στα μονά της κατηγορίας Α-16 , ο Σπυρόπουλος Νίκος, ηττήθηκε από τον Τσιτσάνη Εμμανουήλ (ΑΟΑ Χαϊδαρίου).

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ρεθύμνου θα ήθελε να ευχαριστήσει όλα τα παιδιά για τη συνολική τους προσπάθεια στις προπονήσεις και τους αγώνες και ιδιαίτερα τον Παρασύρη Σοφοκλή και την Ηλιάκη Αθηνά που κατάφεραν να πάρουν την 1η θέση, γεμίζοντας αισιοδοξία και περηφάνια τον Όμιλό και τους προπονητές τους. Φυσικά, οι όποιες επιτυχίες των παιδιών συνοδεύονται από την συμπαράσταση γονέων και προπονητών στους οποίους και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.