Νέες κινητοποιήσεις προαναγγέλλουν οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα του Δήμου Ρεθύμνου

Αποφασισμένοι να αγωνιστούν μέχρι τέλους για να διατηρήσουν την εργασίας τους οι συμβασιούχοι – παρατασιούχοι της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Ρεθύμνου.

Σε σχετική ανακοίνωση τους προαναγγέλλουν και νέες κινητοποιήσεις και καλούν τους κατοίκους του Δήμου να τους στηρίζουν, ζητώντας την κατανόηση τους.

Αναλυτικά:

«Στις 26/3 ως προσωρινοί εργαζόμενοι προχωρήσαμε στην κατάληψη του αμαξοστασίου του δήμου Ρεθύμνης ως μοναδικό τρόπο να αναδείξουμε το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε στη μη στήριξη της Δημοτικής Αρχής στον αγώνα που κάνουμε για την παραμονή στην εργασία μας μετά από τέσσερα χρόνια ομηρίας.

Στις 29/3 είχε προγραμματιστεί η αγωγή μας που όμως αναβλήθηκε. Εμείς προτάσσοντας το συμφέρον της πόλης, ενόψει καιρικών φαινομένων αναστείλαμε τον αγώνα μας και η αποκομιδή ξεκίνησε την ίδια μέρα. Παρόλο που στις 3/4 εκδικάζονται τα ασφαλιστικά μέτρα για την παραμονή μας στην εργασία μας.

Ζητάμε την συμπαράσταση της τοπικής κοινωνίας όχι μόνο στον αγώνα, αλλά και στην εκδίκαση της κύριας αγωγής μας στις 17/5 και παρακαλούμε για την κατανόησή σας στην επόμενη κινητοποίηση.

Ευχαριστούμε θερμά όσους συμπαραστάθηκαν στον αγώνα μας με κάθε τρόπο»