ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Νεκρός στο Ρέθυμνο 61χρονος – Ήταν σε καραντίνα καθώς είχε βρεθεί θετικός σε κορονοϊό!

Ένας 61χρονος άνδρας που βρισκόταν στο σπίτι του σε καραντίνα, καθώς είχε διαγνωστεί με κορονοϊό, βρέθηκε νεκρός το βράδυ του Σαββάτου στο Ρουσσοσπίτι του Δήμου Ρεθύμνου!

Ο 61χρονος, την περασμένη Πέμπτη ύστερα από τεστ στο οποίο είχε υποβληθεί, βρέθηκε θετικός σε covid-19. Ήταν σε κατ οίκον περιορισμό καθώς είχε ήπια συμπτώματα. Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα το πρωί είχε εμφάνιση μια μικρή επιδείνωση.

Εντύπωση προκαλεί ότι το Νοσοκομείο Ρεθύμνου δεν είχε στην διάθεση του τον κατάλληλο εξοπλισμό για την μεταφορά του 61χρονου στο νοσοκομείου, έτσι η σωρός του 61χρονου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου από γραφείο τελετών που είχε στη διάθεση της όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για την προστασία από τον κορονοϊό και πλέον αναμένεται να ακολουθήσουν οι προβλεπόμενες διαδικασίες και η ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αιτία του θανάτου του.

Αν επιβεβαιωθεί ότι ο θάνατος του προέρχεται από κορονοϊό, είναι ο πρώτος καταγεγραμμένος θάνατος από COVID-19 στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου.