ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Νέο μέλος στην Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος η Ελευθερία Μιχάλα

Nέο μέλος της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (Ε.Ν.Α.) είναι η Ελευθερία Μιχάλα, Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ρεθύμνης του Δήμου Ρεθύμνης, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Νεκτάριος Καλαντζής, εκ μέρους του Δ.Σ. της Ε.Ν.Α.

Η ανακοίνωση:

«Η Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών (Ε.Ν.Α.) Ελλάδος εδώ και επτά χρόνια με δράση σε όλη τη χώρα, αποτελούμενη από νέους αιρετούς, περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους, αντιπεριφερειάρχες, επάρχους και αντιδημάρχους από όλη την Ελλάδα, πιστεύοντας πως η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να βρει καινούργιους και καινοτόμους τρόπους ανάπτυξης και ανάδειξης των τοπικών κοινωνιών, συνεχίζει για ακόμη μια αυτοδιοικητική περίοδο τις παρεμβάσεις της σε όλη την Ελλάδα.

Με την ήδη παρουσία εκατοντάδων νέων ανθρώπων, αιρετών, από κάθε σημείο της Ελλάδος, μιας και αποτελείται η ΕΝΑ από νέους αυτοδιοικητικούς από το Καστελόριζο ως την Θράκη και από την Κέρκυρα ως την Κρήτη, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει ως νέο μέλος της την Ελευθερία Μιχάλα, Πρόεδρο της Κοινότητας Ρεθύμνης του Δήμου Ρεθύμνης και την καλωσορίζουμε στηνυλία που έχει γίνει στην αυτοδιοίκηση τα τελευταία χρόνια, με παρέμβαση σε όλη την Ελλάδα και με τους νέο πιο επιτυχημένη πρωτοβους μπροστά.

Εκ μέρους του Δ.Σ. της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (Ε.Ν.Α.)
Ο πρόεδρός της,
Νεκτάριος Καλαντζής»