ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Νίκος Κυριακόπουλος: «Μεγαλύτερη συγκέντρωση και αυτοπεποίθηση στο ματς με τον ΠΑΟΚ»

Η Ρ.Ε.Α. ετοιμάζεται για ακόμα μία μεγάλη πρόκληση, καθώς την Κυριακή (16.00) θα φιλοξενηθεί από τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Women’s Football League.

Η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει για 2η συνεχόμενη φορά το φαβορί για τον τίτλο και μάλιστα εκτός έδρας, στο αθλητικό κέντρο Νέας Μεσημβρίας. Μία αναμέτρηση που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, με τον προπονητή Νίκο Κυριακόπουλο να σημειώνει τον στόχο για αυτό το παιχνίδι, αλλά και τον μπορούμε να αναμένουμε κάτι περισσότερο συγκριτικά με το ματς του α’ γύρου των πλέι οφ.

«Αυτό που μένει στο τέλος είναι το αποτέλεσμα και για μας η ήττα στο προηγούμενο παιχνίδι. Σίγουρα έχουμε αρκετά πράγματα που μας άρεσαν, αλλά και κάποια που θέλουμε να τα κάνουμε καλύτερα. Αυτός είναι ο στόχος αυτήν την εβδομάδα, μιας και αντιμετωπίζουμε τον ίδιο αντίπαλο. Δηλαδή το πως μπορούμε να διορθώσουμε πράγματα και να έχουμε καλύτερη απόδοση και μέσα από αυτήν να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Σίγουρα σεβόμαστε τον αντίπαλο, αλλά δεν αλλάζει κάτι για μας. Σε κάθε ματς παίζουμε για τη νίκη. Και στο προηγούμενο δεν παίξαμε ένα παιχνίδι σκοπιμότητας, ο αντίπαλος ήταν πάρα πολύ καλός, αλλά δεν σχεδιάστηκε ένα παιχνίδι προσαρμογής. Είχαμε κομμάτια δικά μας σε σχέση με το πως θέλουμε εμείς να παίζουμε.

Αυτό που αποζητάμε είναι να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια στα καλά μας διαστήματα και σίγουρα, αν μπορέσουμε, να καταφέρουμε να είμαστε πιο επικίνδυνοι. Συγκέντρωση και αυτοπεποίθηση είναι τα στοιχεία που χρειαζόμαστε παραπάνω».

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (4η)

Κυριακή 7 Μαΐου

12.45 ΑΕΛ – Εργοτέλης (Νεάπολης – Ρίζος, Σακκάς, Κίττος (Θεσσαλίας).

13.45 Τρίκαλα – ΟΦΗ (Τρικάλων – Δεληγιάννη, Στεργιακούλης, Τοπαλσάββας (Λάρισας).

16.00 ΠΑΟΚ – ΡΕΑ (Αθλ. Κέντρο Ν. Μεσημβρίας – Κόκκινος, Τσιρώνας, Χρυσαϊδής (Χαλκιδικής).