Νίκος Ζωιδάκης: “Πολυπλατινένιες” απονομές…

2Στον Κουρνά Αποκορώνου, στο κατάμεστο από κόσμο χώρο του Ενοριακού Πολιτιστικού Κέντρου Κουρνά, πραγματοποιήθηκαν οι απονομές των πολυπλατινένιων cd “Στα καλύτερα του” και “Ήθελα τόσα να σου πω” στο Νίκο Ζωιδάκη και τους συνεργάτες του.

Να πούμε ότι τα δύο cd κυκλοφόρησαν με γνωστή εβδομαδιαία εφημερίδα πανελλήνιας κυκλοφορίας και γνώρισαν τεράστια επιτυχία, με αποτέλεσμα να γίνουν πολυπλατινένια.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την παρουσία πλήθους κόσμου, στα πλαίσια Κρητικού πανηγυριού που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κουρνά το περασμένο Σάββατο 16 Αυγούστου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους αρκετοί φορείς, μεταξύ άλλων και ο δήμαρχος Αποκορώνου κ. Χαράλαμπος Κουκιανάκης, ο οποίος απένειμε στο Νίκο Ζωιδάκη το πολυπλατινένιο cd.

Νίκος Ζωιδάκης: "Πολυπλατινένιες” απονομές...

Μεταξύ των βραβευθέντων ήταν και τρεις Ρεθεμνιώτες, ο Γιώργης Σηφάκης (Σιμισακογιώργης) και ο Θεόφιλος Αποστολάκης, που έγραψαν πολλές από τις μαντινάδες του cd “Ήθελα τόσα να σου πω”, καθώς και ο λαουτιέρης του συγκροτήματος Γιάννης Σεισάκης, που έγραψε τη μουσική και τους στίχους στο τραγούδι “Απ’ τη ζωή μου δυο στιγμές”

Τις απονομές ακολούθησε Κρητικό γλέντι, με τον καλλιτέχνη όπως πάντα να δίνει τον καλύτερο του εαυτό “κρατώντας” τον κόσμο στην πίστα μέχρι το πρωί.