Ο ΝΟ Ρεθύμνου επικράτησε του ΑΝΟ Γλυφάδας με 13-9 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της β’ βάσης του πρωταθλήματος Α1 Γυναικών, στο κολυμβητήριο του Ηρακλείου και έπιασε την 1η θέση του ομίλου τον Εθνικό.

Τα κορίτσια του Κώστα Φιτσανάκη έκαναν εξαιρετική εμφάνιση και πλέον φλερτάρουν ανοικτά με την κατάκτηση της μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων, που οδηγούν στα play-off.

Ο ΑΝΟΓ προηγήθηκε στην αρχή του πρώτου οκταλέπτου, όμως το Ρέθυμνο ανέτρεψε το σκορ παίρνοντας προβάδισμα με 3-2. Έκτοτε, οι γηπεδούχες ανέβασαν κατακόρυφα απόδοση, με την Γλυφάδα να αδυνατεί να βρει απαντήσεις και μένοντας πίσω στο σκορ με 6-2 και 8-5 στο ημίχρονο.

Κορυφαία επιθετική ήταν η Στρατιδάκη με 5 τέρματα, ενώ από πλευράς ΑΝΟ Γλυφάδας η Γρηγοροπούλου σκόραρε τέσσερις φορές.

Σημειώνεται πως στο 1.23 του τρίτου οκταλέπτου αποβλήθηκε ο έφορος του ΑΝΟΓ, Ορέστης Σαλάχας, για διαμαρτυρία προς τους διαιτητές.

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ-ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 13-9

Οκτάλεπτα: 3-2, 5-3, 3-2, 2-2

ΝΟ Ρεθύμνου (Κώστας Φιτσανάκης): Κυριακάκη Φ., Σαφέτη 2, Καριπίδου Μ. 1, Κυριακάκη Κ., Φαρμάκη Μ., Γαβαλά, Στρατιδάκη 5, Πέττα, Φαρμάκη Ε. 2, Πατσαχάκη, Φραγκελάκη, Καριπίδου Η. 3.
ΑΝΟ Γλυφάδας (Τάσος Πιρπιρής): Ζοφώλη, Τσελέντη, Ελληνιάδη 2, Λούδη, Μαμόγλου 3, Κόλλια, Παπαναστασίου Α., Γρηγοροπούλου 4, Κολιτσοπούλου, Κολτσίδα, Παπαναστασίου Δ., Ντάσιου, Αρχοντάκη