Ο 10χρονος Δημήτρης Τσίγγος από το Ρέθυμνο εντυπωσίασε τους κριτές και το κοινό του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο! [βιντεο]

Στην σκηνή του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» βρέθηκε ο 10χρονος Δημήτρης Τσίγγος και κυριολεκτικά έκλεψε τις εντυπώσεις. Ένας… χορευτής από κούνια!

Ο νεαρός Δημήτρης από το Ρέθυμνο της Κρήτης, αέρινος και με χαμόγελο συνεχώς, τους κέρδισε όλους. Το «θα αφήσει εποχή στον χορό» είναι λίγο. Τουλάχιστον στους Κρητικούς χορούς, που τους λατρεύει τους έχει πλέον.

Οι κριτές έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Δεν πίστευαν στα μάτια τους. Δικαιολογημένο λοιπόν το golden buzzer!

Το Νο1 επιτυχημένο ψυχαγωγικό σόου στον κόσμο επέστρεψε στον ANT1, στο κανάλι που πρώτο το έφερε στην Ελλάδα, και θα είναι συναρπαστικό, τολμηρό, επικίνδυνο, συγκινητικό και γεμάτο φαντασία! Στις καρέκλες της κριτικής επιτροπής του διασημότερου σόου στον πλανήτη κάθονται τέσσερα ξεχωριστά πρόσωπα. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Τάκης Ζαχαράτος, η Έλενα Χριστοπούλου και η Κρυσταλλία Ρήγα θα δίνουν το πράσινο φως στους συμμετέχοντες. Πόσα ΝΑΙ και πόσα ΟΧΙ θα πουν; Ποια ταλέντα θα τους εντυπωσιάσουν;

Στο τιμόνι της παρουσίασης, θα είναι ο Νικόλας Ράπτης και ο Σταύρος Σβήγκος, ένα μοναδικό δίδυμο που θα δώσει μία απολαυστική νότα στο βραβευμένο οικογενειακό σόου.