ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Ο 3ος Συμμετοχικός Αγώνας Πατινιών για παιδιά πραγματοποιήθηκε στο Ρέθυμνο

Μια πρωτότυπη κι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αθλητική διοργάνωση φιλοξένησε η πόλη μας την Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014.

Ο παραλιακός δρόμος του Ρεθύμνου γέμισε από 80 μικρούς μας συμπολίτες που φόρεσαν τα πατίνια τους κι έλαβαν μέρος στον 3ο Συμμετοχικό Αγώνα Πατινιών για παιδιά, ο οποίος αποτέλεσε μέρος του Αγωνιστικού Ημιμαραθωνίου Πατινιών που συνδιοργάνωσαν στο Ρέθυμνο, ο Δήμος Ρεθύμνης και ο Ο.Κ.Α. Πρέβελη, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης.

πατινια

Εκτός από τα παιδιά που μετέδωσαν την αισιοδοξία τους και τον αυθορμητισμό τους σε όλους τους παρευρισκόμενους, στον αγώνα έλαβαν μέρος και 20 ενήλικες αθλητές που εντυπωσίασαν, παρουσιάζοντας την τεχνική πλευρά του αθλήματος, το οποίο παρότι δεν είναι ακόμη πολύ διαδεδομένο στην Ελλάδα, προσελκύει σταθερά το ενδιαφέρον του κόσμου, ως μια εναλλακτική πρόταση σοβαρής άθλησης και ψυχαγωγίας μαζί.

Η συμμετοχή όλων επιβραβεύτηκε με αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια, με επιπλέον κύπελλα για τους εξής 3  πρώτους άνδρες και γυναίκες αθλητές, εκπροσώπους του Συλλόγου “Ώθηση”: 1) Κούσπαρη Ιωάννη, Λίτε Κυριάκο και Θεοδωρίδη Αλέξανδρο, για την 1η θέση ανδρών, 2) Ράλλη Βασίλη για τη 2η θέση και 3) Γιάκη Φραντσέσκο, για την 3η θέση. Στις γυναίκες διακρίθηκαν: 1) Μολυμπάκη Ευγενία 2) Μπεληγιάννη Αναστασία και 3)Κάπολα Μαρίνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα συνέβαλαν, όπως κάθε φορά, το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου, ο Ερυθρός Σταυρός, ο ποδηλατικός Σύλλογος “Άτλας”, ενώ πολύτιμη ήταν η συνδρομή των χορηγών της Διοργάνωσης : “Ύαλος-Γιαννούλης”, “Γυμναστήριο Εν Σώματι” , “Pet shop Κιβωτός”, “Μανουκαράκης Group Enterprise” ενώ η κα Μαργαρίτα Σαββάκη δρόσισε όλους τους παρευρισκόμενους με χυμούς και αναψυκτικά «Rio ΑΡΚΑΔΙ».

Άξια συγχαρητηρίων είναι η πρωτοβουλία των παιδιών Ο.Κ.Α ΠΡΕΒΕΛΗ να προσφέρουν τα χρήματα που συγκέντρωσαν αντί συμμετοχής, στο Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης.