ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο.Α. Ρεθύμνου: Τελικός για την Ηλιάκη, ημιτελικός για τον Νίνο

Το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Μαΐου, έλαβε χώρα το Πρωτάθλημα τένις Ε3 19ης εβδομάδας για αθλητές 12, 14 και 16 ετών. Το πρωτάθλημα διεξήχθη σε τρεις τοποθεσίες ανάλογα με την κατηγορία: στον ΟΑ Σούδας για Αγόρια – Κορίτσια 12 και Αγόρια 16 ετών, στον ΟΑ Χανίων για Αγόρια 14 ετών και στην ΑΑ Χανίων για Κορίτσια 14 και 16 ετών.

Δεκάδες αθλητές και αθλήτριες από ολόκληρη την Κρήτη πήραν μέρος στους αγώνες, ανάμεσά τους και ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ρεθύμνου, τον οποίο εκπροσώπησαν οι Παρασύρης Σοφοκλής, Σπυρόπουλος Γιάννης, Μαυρομάτης Μιχάλης και Ηλιάκη Αθηνά και την κατηγορία Αγόρια – Κορίτσια 12, Κατημερτζόγλου Γιώργος, Ντινόπουλος Μάνος, Σηφάκης Εμμανουήλ, Νίνος Νίκος και Γιορταμάκη Φωτεινή για τα Αγόρια – Κορίτσια 14 και ο Σπυρόπουλος Νίκος για τα Αγόρια 16.

Όλοι οι αθλητές και αθλήτριες πραγματοποίησαν ικανοποιητικές εμφανίσεις, ξεπερνώντας τον εαυτό τους, ανεβάζοντας τον πήχη ψηλότερα και γεμίζοντας με αισιοδοξία τόσο τον Όμιλο μας όσο και τους προπονητές τους για ακόμη καλύτερες επιδόσεις σε μελλοντικά πρωταθλήματα.

Πιο αναλυτικά, για την κατηγορία Α-12, ο Παρασύρης Σοφοκλής και ο Σπυρόπουλος Γιάννης ηττήθηκαν στο tie break στον γύρο των 32, ο πρώτος από τον Δολιανίτη Ηλία (Ηράκλειο ΟΑΑ) και ο δεύτερος από τον Βεγόπουλο Στέφανο (Φιλία ΤΚ). Όσο για τον Μαυρομάτη Μιχάλη, παρά το γεγονός ότι ήταν τραυματισμένος, έλαβε μέρος στο τουρνουά, κερδίζοντας στους 16 τον Μαρή Χαράλαμπο (ΟΑ Χανίων), χάνοντας στην 8αδα από τον Ματζοράκη Αρτέμη (ΟΑ Σούδας).

Στην κατηγορία Κ-12, η Ηλιάκη Αθηνά πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση, καθώς έφτασε μέχρι τον τελικό, κατακτώντας την 2η θέση. Πιο συγκεκριμένα, στους 16 κέρδισε την Κολοκυθά Άννα (ΟΑ Χανίων) και στην 8αδα την Λαγουδάκη Αθηνά (Ηράκλειο ΟΑΑ), φτάνοντας στον ημιτελικό με αντίπαλο την Παρασκευαϊδη Μιχαέλα (Ηράκλειο ΟΑΑ) και Νο2 του ταμπλό, την οποία και νίκησε. Φτάνοντας λοιπόν στον τελικό, ηττήθηκε από την Λαμπράκη Ευαγγελία – Ελένη (Ηράκλειο ΟΑΑ), κατακτώντας όμως τη 2η θέση.

Καλές εμφανίσεις είχαμε και στην κατηγορία Α-14, η καλύτερη από τις οποίες πραγματοποιήθηκε από τον Νίνο Νίκο, που κατέκτησε την 3η θέση στην κατηγορία του. Στους 16 κέρδισε τον Καλατζή Αλέξανδρο (Ηράκλειο ΟΑΑ) , ενώ στην 8αδα τον Βελεντάκη Ιωάννη (Ηράκλειο ΟΑΑ), φτάνοντας στον ημιτελικό όπου ήρθε αντιμέτωπος με τον Μπουνάκη Δημήτρη (Ηράκλειο ΟΑΑ) από τον οποίο και ηττήθηκε. Ο Κατημερτζόγλου Γιώργος, έφτασε μέχρι τους 16, νικώντας στους 32 τον Μπουτούλια Νικόλα (ΑΟ ΛΑΤΩ Αγ. Νικολάου), χάνοντας στη συνέχεια από τον νικητή της κατηγορίας Καρακώστα Σπυρίδωνα (Ηράκλειο ΟΑΑ). Στους 16 έφτασε και ο Ντινόπουλος Μάνος, νικώντας αρχικά τον Σιγαλό Διονύση (ΑΣ Υγείας) και χάνοντας από τον Βελεντάκη Ιωάννη (Ηράκλειο ΟΑΑ). Παρόμοιες επιδόσεις είχε και ο Σηφάκης Εμμανουήλ, ο οποίος ηττήθηκε στους 16 από τον Βεγόπουλο Χαράλαμπο (Φιλία ΤΚ). Η Γιορταμάκη Φωτεινή στην κατηγορία Κ-14, έφτασε στην 8αδα, αφού πρώτα κέρδισε την Καραβιτάκη Φωτεινή (ΟΑ Χανίων) και χάνοντας αργότερα από την Βογιατζάκη Ευσταθία (ΟΑ Σούδας).

Τα Αγόρια 16 εκπροσώπησε ο Σπυρόπουλος Νίκος, ο οποίος νίκησε στους 16 τον Πετράκη Στυλιανό (ΟΑ Χανίων) και ηττήθηκε στην 8αδα από τον Κοκκινάκη Γιώργο (ΟΑ Σούδας).

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια και την συμμετοχή τους στους αγώνες, καθώς και στον ΟΑ Σούδας, τον ΟΑ Χανίων και την ΑΑ Χανίων για την διοργάνωση και την φιλοξενία τους.