Ο Άγιος Βασίλης πέρασε και από το Ατσιπόπουλο!

Την προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς , Κυριακή 30 Δεκεμβρίου του 2018, έκανε την εμφάνισή του στο χωριό του Ατσιποπούλου ο Αη Βασίλης πάνω σε μια άμαξα, εντυπωσιακά στολισμένη, που την έσερνε το γρήγορο άλογό του.

Με πρωτοχρονιάτικα τραγούδια σκόρπισε χαρά και ενθουσιασμό σε μικρούς και μεγάλους, περνώντας από τα γραφικά σοκάκια του παλιού χωριού και από δρόμους του καινούριου χωριού. Κατά διαστήματα, σταματούσε, μοίραζε δώρα σε μικρούς και μεγάλους και έβγαζε φωτογραφίες με μικρά παιδιά.

Μετά από μία μεγάλη βόλτα στο χωριό, κατέληξε στην αυλή του Πολιτιστικού Συλλόγου, όπου ακολούθησε γλέντι με παραδοσιακό κέρασμα.

Τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Ατσιποπούλου, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν όλους τους παρακάτω για την αρωγή τους στην πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης.

Το Δαλέντα Μιχάλη για την φύλαξη της άμαξας στο μαγαζί του «ταπετσαρίες αυτοκινήτων», τις Λιονή Ελευθερία του Ελευθερίου και Λιονή Παγώνα του Βασιλείου για το στολισμό της άμαξας, τον τόσο πετυχημένο Αι Βασίλη Δημητρακάκη Παντελή, το ζαχαροπλαστείο «ΡΟΔΟΝ» για τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες, το Χατζάκη Γεώργιο για τους ξηρούς καρπούς και όλους εσάς που συμβάλατε στην πραγματοποίηση αυτής της πρωτόγνωρης για το χωριό μας εκδήλωσης.