ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στο Ρέθυμνο!

pap-05

Ο δημιουργός και πρωταγωνιστής της ταινία «ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ», Χριστόφορος Παπακαλιάτης, θα βρεθεί στο Ρέθυμνο την Κυριακή 10 Ιανουαρίου για να παρουσιάσει τη νέα του ταινία, η οποία έχει εντυπωσιάσει το κοινό!

 

«Ένας άλλος κόσμος» έρχεται… μέσα από το φακό, τη γραφή και τη ματιά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Πρόκειται για μια ερωτική τριλογία με κοινό φινάλε, η οποία ξεδιπλώνεται στην Ελλάδα του σήμερα. Τρεις ιστορίες που ενώνουν Έλληνες και ξένους πολίτες. Τρεις ιστορίες που φέρνουν κοντά δύο διαφορετικούς κόσμους, σε μια Ελλάδα που αλλάζει. Διαφορετικές οπτικές, από διαφορετικές γενιές, πάνω σε θέματα όπως το μεταναστευτικό, το εργασιακό αλλά και τη δεύτερη ευκαιρία που οι ήρωες επιζητούν, με όχημα τον έρωτα. Τρεις γενιές Ελλήνων που πολεμούν να αντέξουν μια σκληρή πραγματικότητα και ξεφεύγουν μέσα από έναν δυνατό έρωτα. Τρεις γενιές ξένων πολιτών που βρίσκονται στη χώρα μας και ερωτεύονται Έλληνες στη δυσκολότερη περίοδο.pap-04

Κάθε ιστορία έχει τον τίτλο της. Κάθε ιστορία έχει τη δική της ματιά, το δικό της δίλημμα και τη δική της ανατροπή έως ότου ενωθούν σε μια ενιαία πλοκή. Μύθοι και πραγματικότητα χτίζονται και γκρεμίζονται πότε γλυκά, πότε βίαια. Μία σύγχρονη ερωτική τριλογία σε μία Ελλάδα που αλλάζει…

Ένα καστ σημαντικών ηθοποιών από Ελλάδα, Ευρώπη, Αμερική και Ασία δίνει φως στους ήρωες και τις ιστορίες τους. Ανάμεσά τους, ο Τζ. K. Σίμονς, ο οποίος βραβεύτηκε με Όσκαρ Β’ ανδρικού ρόλου, αλλά και Χρυσή Σφαίρα, για την ταινία «Χωρίς μέτρο».

pap-01

Η ταινία «ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ» προβάλλεται στον κινηματογράφο «CINELAND ΠΑΝΤΕΛΗΣ», καθημερινά στις 22.30.

Την Κυριακή 10 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθούν δύο προβολές, στις 19.00 στη Cineland 2 και τις 19.40 στη Cineland 1. Μετά το τέλος των προβολών o Χριστόφορος Παπακαλιάτης θα συζητήσει με το κοινό. Ελάτε να τον γνωρίσετε από κοντά! Προπωλούνται εισιτήρια.

δείτε που είναι ο Κινηματογράφος Παντελής: