ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Ο Δήμαρχος Μυλοποτάμου σε Συνάντηση Εργασίας με τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Σωματείου ΑΜΕΑ 

Σε μια ουσιαστική συνάντηση που έλαβε χώρα στο Δημαρχείο του Δήμου Μυλοπόταμου, ο Δήμαρχος κ. Κλάδος Γεώργιος και ο Αντιδήμαρχος Λαδιανός Ζαχαρίας συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του Σωματείου ΑΜΕΑ κ. Δημήτρη Τσαχάκη, την Γραμματέα κα. Κατσιπουλάκη-Γιαννιδάκη Καλλιόπη, και με μέλη του σωματείου.

Οι συζητήσεις διεξήχθησαν σε ένα ευχάριστο και ζεστό περιβάλλον, με την προσοχή να εστιάζεται στη δημιουργία ευκαιριών για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των ατόμων με αναπηρίες, καθώς και στην ενίσχυση των δυνατοτήτων τους για την επαγγελματική τους επανένταξη.

Συγκεκριμένα, η ατζέντα εστιάστηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα μέλη του σωματείου στην καθημερινότητα τους, εξετάζοντας συγκεκριμένες προτάσεις για τη βελτίωση της πρόσβασης στις δημόσιες υπηρεσίες, στους χώρους αναψυχής και στην αγορά εργασίας. Ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Κλάδος ενημέρωσε τον Πρόεδρο του Σωματείου ότι πολλά από τα ζητήματα που έθεσαν έχουν ήδη ξεκινήσει και υλοποιούνται από τη νέα δημοτική αρχή, ενώ παράλληλα δήλωσε την ειλικρινή υποστήριξη του προς την κοινότητα αναπήρων.  

Σημαντικό ρόλο στη συνάντηση διαδραμάτισε και η ανάγκη για συνεχή διάλογο και συνεργασία μεταξύ του δήμου και των οργανώσεων που εκπροσωπούν τα άτομα με αναπηρία, ώστε να διασφαλιστεί η εφαρμογή των προτεινόμενων λύσεων.

Η δημοτική αρχή του Δήμου Μυλοπόταμου δεσμεύτηκε να λάβει υπόψη τις προτάσεις και να εργαστεί αποφασιστικά για την υλοποίησή τους, επιδιώκοντας την άμεση και δίκαιη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των δημοτών που αντιμετωπίζουν προβλήματα αναπηρίας.