ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Αντίληψη» Γ. Μαρινάκης συνεχίζει τις θεσμικές επαφές του με εκπροσώπους φορέων και σωματείων

Ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Αντίληψη», Δήμαρχος Ρεθύμνου κ. Γιώργης Χ. Μαρινάκης μαζί με υποψηφίους του συνδυασμού, συνέχισαν το πρωί της Παρασκευής 18ης Σεπτεμβρίου 2023 τις θεσμικές επαφές τους με εκπροσώπους φορέων και σωματείων, στο πλαίσιο του προεκλογικού διαλόγου με την κοινωνία.

Στο Επιμελητήριο Ρεθύμνου ο Πρόεδρος κ. Γιώργος Γιακουμάκης και τα παρευρισκόμενα μέλη του Δ.Σ. παρέδωσαν υπόμνημα στον κ. Δήμαρχο με σειρά προτάσεων για την αναπτυξιακή προοπτική του τόπου και έμφαση στα έργα υποδομών, την επιχειρηματικότητα και τον τουρισμό.

Μεταξύ τους αναπτύχθηκε ένας ουσιαστικός διάλογος για ζητήματα όπως ο νέος ΒΟΑΚ, ο νότιος περιφερειακός άξονας της πόλης, το master plan του λιμανιού και σειρά άλλων σημαντικών ζητημάτων, για τα οποία υπήρξε ανταλλαγή θέσεων και προτάσεων που επιβεβαίωσαν για άλλη μια φορά την ουσιαστική συνεργασία των δύο φορέων.

Χρήσιμος και επί της ουσίας υπήρξε ο διάλογος που αναπτύχθηκε επίσης με τους εκπροσώπους του Σωματείου Τουριστικών Καταλυμάτων «Ο Ξένιος Ζευς» και την Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων «Αρκάδι». Οι πρόεδροι των δύο φορέων, κ. Μανώλης Περάκης και κ. Αργύρης Σκορδίλης αντίστοιχα, ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο κ. Μαρινάκη για την ανταπόκριση που μέχρι σήμερα είχαν από τον Δήμο Ρεθύμνης στα αιτήματα τους και την αποτελεσματική συνεργασία τους στα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν τους επιχειρηματίες του κλάδου, επισημαίνοντας πως θα συνεχιστεί και στα επόμενα χρόνια.

Οι θεσμικές επαφές του Δημάρχου κ. Γιώργη Χ. Μαρινάκη και των στελεχών της παράταξης «Νέα Αντίληψη» συνεχίστηκαν στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρεθύμνου, όπου συζητήθηκαν τα μεγάλα ζητήματα της κοινωνίας όπως η ακρίβεια, η οικονομική και ενεργειακή κρίση που επηρεάζουν δραματικά την καθημερινότητα του πολίτη καθώς επίσης σειρά ζητημάτων που απασχολούν τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους. Στην συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου κ. Κωστής Νικολιδάκης, μέλη του Δ.Σ. καθώς επίσης εκπρόσωποι των σωματείων των συνταξιούχων.