ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

O J.J. Abrams σκηνοθέτης του νέου Star Wars

jj-abrams star wars episode vii

Και επισήμως πλέον ο J. J. Abrams θα είναι ο σκηνοθέτης -και παραγωγός- του ενθουσιωδώς πολυαναμενόμενου Star Wars VII, μετά και από την είδηση δημιουργίας νέας ταινίας Star Wars, που ακολούθησε την ανακοίνωση εξαγοράς της Lucasfilm από τη Disney.

Η επίσημη ανακοίνωση έγινε την Παρασκευή το βράδυ και συμπεριλαμβάνει δηλώσεις του ίδιου του Abrams, της επικεφαλής της Lucasfilm Kathleen Kennedy, καθώς και του George Lucas, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά “Έχω επανειλημμένως ενθουσιαστεί με τον J.J. ως κινηματογραφιστή και σεναριογράφο. Αποτελεί ιδανική επιλογή για τη σκηνοθεσία του νέου “Πολέμου των Άστρων” και της κληρονομιάς του που δε θα μπορούσε να πέσει σε πιο κατάλληλα χέρια.”

Το σενάριο θα αναλάβει ο Michael Arndt, σε συνεργασία με τον Lawrence Kasdan (η Αυτοκρατορία Αντεπιτίθεται) και τον Simon Kinberg (Sherlock Holmes).

O J. J. Abrams και η εταιρία παραγωγής του Bad Robot έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία με ταινίες όπως Star Trek, Super 8, Επικίνδυνη Αποστολή Πρωτόκολλο Φάντασμα και το προσεχές Star Trek into Darkness. Επίσης υπήρξε δημιουργός ή συμμετείχε στη δημιουργία επιτυχημένων σειρών όπως Felicity, Alias, Lost, Fringe & Person of Interest.

Άντζελα Καρνή