ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Ο κ. Μιχάλης Μητροτάσιος στο «1ο Rethymno Football Academies Tournament»!

Οι διοργανωτές του «1ου Rethymno Football Academies Tournament» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν τη συμμετοχή του κ. Μιχαήλ Μητροτάσιου στο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Προπονητών που θα λάβει χώρα την πρώτη ημέρα του Τουρνουά, το Σάββατο 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024.

Το τι εστί ο κ. Μητροτάσιος στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι και ειδικότερα στην εκπαίδευση των προπονητών είναι γνωστό σε ολόκληρη την Ελλάδα και αποτελεί τεράστια ΤΙΜΗ για όλους μας η παρουσία του στη διοργάνωση μας.

Λίγα Λόγια για τον κ. Μητροτάσιο

Ο Μιχάλης Μητροτάσιος είναι Λέκτορας στο Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών. Επίσης είναι Διδάκτωρ ποδοσφαίρου της Ανώτατης Γερμανικής Σχολής Κολωνίας και Προπονητής ποδοσφαίρου.

Ο κ. Μιχάλης Μητροτάσιος είναι Επικεφαλής Εκπαίδευσης Προπονητών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και στο παρελθόν έχει διατελέσει υπεύθυνος προγραμμάτων ανάπτυξης ποδοσφαίρου σε πολλούς μεγάλους συλλόγους της χώρας. Παράλληλα έχει ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο και… συγγραφικά, αφού έχει γράψει τέσσερα βιβλία: «Ομαδική αμυντική συμπεριφορά», «Το σύστημα 4-3-3 στο ποδόσφαιρο», «Pressing» και «Η τακτική της επίθεσης».

* Οι ενέργειες μας συνεχίζονται για να στελεχωθεί και περαιτέρω το Επιμορφωτικό σεμινάριο και θα ενημερωθείτε άμεσα για το ολοκληρωμένο πρόγραμμα του, στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Συνεχίζονται οι εγγραφές

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι εγγραφές για το «1ο RETHYMNO FOOTBALL ACADEMIES TOURNAMENT» το τριήμερο 23, 24 και 25 Μαρτίου 2024, που διοργανώνουν τα σωματεία ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ ΑΟ και ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ, με την συνδιοργάνωση της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ και την υποστήριξη του ΔΗΜΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ και της ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ.

Οι συμμετοχές θα γίνονται δεκτές μέχρι και την ΤΡΙΤΗ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επικοινωνήσουν για περισσότερες λεπτομέρειες με τον υπεύθυνο αγωνιστικού της διοργάνωσης κ. Ναπολέοντα Σκουλούδη στο ΤΗΛ.: 6975 907754 ή στο EMAIL: rethymnotournament@gmail.com

Οι ηλικιακές κατηγορίες του τουρνουά

Το τουρνουά απευθύνεται στις ηλικιακές κατηγορίες αγοριών (θα μπορούν φυσικά να συμμετέχουν και κορίτσια) Κ10 (2014 και μικρότεροι), Κ12 (2012 και μικρότεροι), Κ14 (2010 και μικρότεροι), Κ16 (2008 και μικρότεροι) αγωνιστικού και μη αγωνιστικού (μαζικού). Επίσης, θα συμμετάσχουν αποκλειστικά και κορίτσια στις κατηγορίες Κ13 (2011 και μικρότερα), Κ15 (2009 και μικρότερα) και επιπρόσθετα άλλη κατηγορία εφόσον υπάρχει ενδιαφέρον και είναι εφικτό να δημιουργηθεί όμιλος αγωνιστικού και μη αγωνιστικού (μαζικού).

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στα γήπεδα του Δήμου Ρεθύμνου, Σοχώρας, Μισιρίων, Αρμένων, Ατσιποπούλου, Γερανίου και Επισκοπής.

Παράπλευρες δράσεις και επισκέψεις προσφορά των διοργανωτών

Πέρα από το αγωνιστικό σκέλος της διοργάνωσης όπου θα διεξαχθεί ένα πολύ υψηλού επιπέδου τουρνουά ακαδημιών από όλη την Ελλάδα οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να επισκεφτούν εντελώς δωρεάν ιστορικά μνημεία της πόλης και του νομού όπως το Παγκόσμιο σύμβολο ελευθερίας και εθελοθυσίας, την ιστορική Ιερά Μονή Αρκαδίου, το Ενετικό Κάστρο Φορτέτζας, το Υστερομινωικό Νεκροταφείο Αρμένων, άλλα και φυσικά να περπατήσουν στα γραφικά σοκάκια της παλιά πόλης του Ρεθύμνου, να απολαύσουν την 18 χιλιομέτρων παραλία και να ζήσουν γενικότερα την φιλοξενία των Ρεθυμνιωτών.