ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Μανώλης Σφακιανάκης, 13ος ομιλητής στο TEDxAnogeia

Ο Υποστράτηγος της Ελληνικής Αστυνομίας και επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλης Σφακιανάκης, αποτελεί τον 13ο ομιλητή του TEDxAnogeia. Έχοντας εξιχνιάσει χιλιάδες υποθέσεις και σώσει αμέτρητες ζωές, ο Μανώλης Σφακιανάκης, έρχεται στο ΤΕDxAnogeia, για να μας μιλήσει για μια διαδρομή εντελώς ξεχωριστή.

Ο Μανώλης Σφακιανάκης, 13ος ομιλητής στο TEDxAnogeia

Εργάζεται στην Αστυνομία 32 έτη, εκ των οποίων τα 20 ασχολείται αποκλειστικά με τη διερεύνηση των ηλεκτρονικών εγκλημάτων. Σπούδασε Ανάλυση και προγραμματισμό Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Εκπαιδεύθηκε στο Λονδίνο, στο έγκλημα που αφορά το Πλαστικό χρήμα (PLASTIC CRIME). Εκπαιδεύθηκε στο FBI, σε θέματα σχετικά με την Τρομοκρατία στο διαδίκτυο (Cyber Terrorism).

Χειρίσθηκε περισσότερες από 6.500 σοβαρές υποθέσεις, που αφορούν το κυβερνοέγκλημα μέχρι το έτος 2014.Συμμετείχε ως βασικός ομιλητής από το έτος 2001 έως και 2014 σε 848 συνέδρια Εθνικά και Διεθνή της INTERPOL – EUROPOL – Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων – Διεθνών Οργανισμών – Πολυεθνικών Εταιρειών κ.α.

Το πλήρες πρόγραμμα του TEDxAnogeia, αναμένεται δημοσιευθεί τις επόμενες ημέρες. Όμως, οι διοργανωτές επιφυλάσσουν δύο εκπλήξεις ακόμα. Η πρώτη αφορά την ομιλία που θα παραμείνει μυστική, μέχρι να ανέβει ο ομιλητής στη σκηνή. Η δεύτερη αφορά την έναρξη του event που θα αποκαλυφθεί λίγο νωρίτερα! Πρόκειται για μια ιδέα, που συμβολίζει με ιδανικό τρόπο το ΤΕDxAnogeia και προέκυψε μέσα από τη διαδικασία πρότασης ομιλητών τον περασμένο Απρίλιο.

Από την Κυριακή 02.08, το σπίτι του TEDx στα Ανώγεια θα είναι συνεχώς ανοιχτό, ενώ την ίδια μέρα έχει προγραμματιστεί και η πρώτη επίσκεψη εργασίας με τους εθελοντές στον Υάκινθο. Στις 05.08, η ομάδα θα αρχίσει να μαζεύεται στα Ανώγεια και στις 6 αναμένονται και οι πρώτοι ομιλητές.

Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται κανονικά με το sold out να είναι πλέον ορατό. Ήδη τα μισά workshop που απαιτούν συμμετοχή, έχουν συμπληρώσει τον αριθμό που μπορούν να δεχθούν και γίνεται προσπάθεια να προστεθούν λίγες θέσεις ακόμα. Αν πάντως έχετε σκοπό να συμμετέχετε, τώρα είναι η στιγμή για να αγοράσετε το εισιτήριο σας. Η τιμή των 20€, είναι «προκλητικά» χαμηλή για όλα όσα ετοιμάζονται!

Διαβάστε περισσότερα…
http://www.tedxanogeia.com/blog/ti-tha-ginei-stis-8-augoustou
http://www.tedxanogeia.com/blog/manolis-sfakianakis