ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος στη λίστα συνεργατών των εκβιαστών – τοκογλύφων;

Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει οι αποκαλύψεις για τις εγκληματικές οργανώσεις που είχαν συστήσει οι εκβιαστές – τοκογλύφοι της Θεσσαλονίκης. Μετά από τη γνωστοποίηση ονομάτων πέραν κάθε υποψίας από τη Βόρειο Ελλάδα, τα οποίο προκάλεσαν αίσθηση, τώρα πληροφορίες λένε πως φέρεται να είναι αναμεμειγμένος στο κύκλωμα και ο γνωστός ηθοποιός, Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Λίγες ώρες μετά την εξάρθρωση των τεσσάρων εγκληματικών οργανώσεων, κυκλοφόρησε η φήμη ότι στη λίστα με τα ονόματα των συνεργατών ήταν και αυτό του Μιχάλη Ιατρόπουλου. Από την πλευρά του ο ίδιος δήλωσε οργισμένος στα όσα ακούγονται και, διέψευσε κατηγορηματικά οποιαδήποτε ανάμειξή του.

Ο ίδιος μίλησε στην Espresso «είναι αστείο να εμπλέκουν το όνομά μου», και κάλεσε τις αρχές να ανοίξουν τους τραπεζικούς του λογαριασμούς. «Οκτώ ολόκληρους μήνες ζούσα από το ταμείο ανεργίας. Ήμουν άνεργος. Σήμερα, αν ανοίξουν τραπεζικούς λογαριασμούς μου, δε θα βρουν περισσότερα από 300 ευρώ. Αν έκανα τέτοιες δουλειές, δε θα είχα πρόβλημα επιβίωσης».

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος δεν κρύβει ότι με κάποιους από τους συλληφθέντες τους γνωρίζει και είναι φίλοι από τα παιδικά τους χρόνια. «Οποιαδήποτε εμπλοκή μου στην υπόθεση είναι αντικείμενο τηλεφωνικών υποκλοπών. Με 3-4 από τους εμπλεκόμενους γνωριζόμαστε από παιδιά και διατηρούμε φιλικές σχέσεις από τότε. Μάλιστα, ήταν πελάτες στα μαγαζιά που διατηρούσα στη Θεσσαλονίκη. Που να ξέρω τι κάνει ο καθένας στη ζωή του;».

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη του πως όταν είχε μαγαζί στη Θεσσαλονίκη, είχε πέσει κι ο ίδιος θύμα τοκογλύφων. «Ήταν οι πιο δύσκολες μέρες της ζωής μου. Είχα χάσει τον ύπνο μου. Αν και υπήρξα άνθρωπος της νύχτας, μέσα από τα μαγαζιά που διέθετα στη Θεσσαλονίκη, δεν έχω βλάψει στη ζωή μου άνθρωπο. Προκαλώ οποιονδήποτε επωνύμως αλλά και ανωνύμως να βγει να δηλώσει ότι είχε παράνομη συναλλαγή μαζί μου. Αν βρεθεί, θα πάω μόνος μου να παραδοθώ», κατέληξε.

πηγη