ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος στο εόρτιο δείπνο προς τη Σχολή Πρακτικής Ψαλτικής στην Ενορία Περάματος

Το βράδυ της Τρίτης, 6ης Ιουνίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος μετέβη στο Πέραμα Μυλοποτάμου, όπου έλαβε μέρος στο εόρτιο δείπνο, το οποίο προσφέρθηκε από την Ενορία Περάματος και τον καλό της Εφημέριο, Αιδεσ. Πρωτοπρεσβύτερο Ιωάννη Αλεξανδράκη, προς τη Σχολή Πρακτικής Ψαλτικής της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, η οποία φιλοξενείται και λειτουργεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Περάματος.

Ο Σεβασμιώτατος είχε τη χαρά της αναστροφής με τον διδάσκοντα της εν λόγω Σχολής, π. Κωνσταντίνο Μανουσέλη, και όλους τους διδασκομένους σε αυτήν, τους οποίους συνεχάρη για τον ένθεο ζήλο και την αγάπη τους στον Ιερό Ψαλτήρα και την πολυτίμητη προσφορά τους στην Αγία μας Εκκλησία.

Ο Επίσκοπός μας τόνισε ότι, συν Θεώ, και στη νέα εκκλησιαστική χρονιά θα συνεχισθεί και θα επαυξηθεί η προσπάθεια αυτή τόσο στο Πέραμα όσο και στο Ρέθυμνο.