ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗ

Ο «Ωνάσης τση Κρήτης»: Ο ταβερνιάρης με τις 2.500 γραβάτες!

onassis2_1

Ο Μανώλης Σφακιωτάκης με τις 2.500 παρδαλές γραβάτες και την πλούσια γενειάδα, σερβίρει τοπικές νοστιμιές της Κρήτης και ιστορίες από τα ταξίδια του στους πελάτες της ταβέρνας του στους Μέσα Ποταμούς Λασιθίου.

Ντυμένος πάντα με πουκάμισο (σε φανταχτερά χρώματα) και μία από τις γραβάτες της συλλογής του, ο «Ωνάσης τση Κρήτης» προσφέρει στους πελάτες της ταβέρνας του κρητικές νοστιμιές.

Ο «Ωνάσης» του Λασιθίου μπάρκαρε μικρός σε γκαζάδικο του Ωνάση, έβγαλε λεφτά, τα γλέντησε, όπως λέει (εξ ου και το… παρατσούκλι του), και έπειτα επέστρεψε στο χωριό του στους Μέσα Ποταμούς για να φτιάξει τον δικό του παράδεισο: Μια λουλουδιασμένη ταβέρνα, περιστοιχισμένη από τεράστιες κορομηλιές, μουριές, συκιές και κάτι γιγάντιες ορτανσίες που γαληνεύουν το μάτι με το ευγενικό απαλό τους μωβ.

Ο κύριος Σφακιωτάκης είναι αυτό που λένε «χαρά θεού»!

Γελάει συνέχεια χαϊδεύει το πυρόξανθο γένι του και λέει μεταξύ άλλων στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με την Ζήνα» και τον δημοσιογράφο Σπύρο Σιγούρο, πως όλο το μποστάνι που έχει, το καλλιεργεί μόνος του με τα χέρια του. Κάθε μέρα περνά 4-5 ώρες σκάβοντας το χώμα και κανακεύοντας τα φυτά του!

δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή του Star Channel

 

ΠΗΓΗstar.gr