Ο παιδεραστής Σειραγάκης δηλώνει: «Θα το πληρώνω όλη μου τη ζωή»

Ο 57χρονος προπονητής, που χαρακτηρίστηκε ως ο «παιδεραστής του Ρεθύμνου» μετά την καταδίκη του σε 220 χρόνια κάθειρξης για 36 περιπτώσεις ασέλγειας ανηλίκων, μίλησε σε εκπομπή του Star Channel.

Υπενθυμίζεται ότι αποφυλακίστηκε αφότου εξέτισε μόλις οκτώ χρόνια στη φυλακή, ενώ αφέθηκε ελεύθερος ξανά όταν κρίθηκε ότι δεν είχε παραβιάσει κανένα περιοριστικό όρο μετά την αποφυλάκισή του.

«Κάθε προσπάθεια επανένταξής μου στην κοινωνία είναι δύσκολη και αυτό το μιντιακό μου λιντσάρισμα, την καθιστά ακόμα πιο δύσκολη. 21 μέρες που έμεινα στην απομόνωση είναι λίγο, χωρίς να έχω κάνει απολύτως τίποτα; Προσπαθώ από ένα τοπίο έρημο να βρω τα πατήματά μου. Αυτό που νομίζω δεν θα άντεχε κανένας άνθρωπος είναι το να δικάζεται εις το διηνεκές» είπε ο 57χρονος, μιλώντας στο Star.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι: «Έχω δικαστεί πολλές φορές στο δικαστήριο. Δήλωσα τον σεβασμό μου στην απόφαση της Δικαιοσύνης. Δήλωσα ο ίδιος στους δικαστές να τιμωρηθώ με αυστηρότητα». Ο ίδιος σχολίασε επίσης ότι αυτοί που ασπάζονταν τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης είναι αυτοί που πρώτοι τώρα δημοσιοποιούν τα στοιχεία του, ακόμα και τον χώρο που μένει.

«Καταπατάται κάθε έννοια ανθρώπινης αξιοπρέπειας, ουσιαστικά λιντζάροντάς με» είπε.

«Είμαι συντετριμμένος κάθε μέρα, είμαι μετανιωμένος κάθε μέρα, θα το πληρώνω όλη μου τη ζωή. Αλλά ένας άνθρωπος να γίνεται σάκος του μποξ και στόχος όλων; Είμαι τόσο πολύ εγώ το πρόβλημα δηλαδή;» διερωτήθηκε.

Ο ίδιος τόνισε ότι έχει το «στίγμα» του φυλακισμένου, έχει καταστραφεί οικονομικά, είναι ανεπάγγελτος, έχει ζήσει οκτώ βασανιστικά χρόνια στη φυλακή