ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Ο Ραδιοφωνικός Όμιλος του Πειραματικού Γυμνασίου Πανεπιστημίου Κρήτης απέκτησε ραδιοφωνικό στούντιο!

pgpkΜια μικρή αποθήκη του σχολείου μετατράπηκε σε ραδιοφωνικό στούντιο με τις φιλότιμες προσπάθειες των μαθητριών και των μαθητών που συμμετέχουν στον όμιλο, την ευγενική χορηγία του Μητροπολιτικού Συμβουλίου της πόλης μας και την πολύτιμη βοήθεια του ακαδημαϊκού προσωπικού του Τμήματος Μηχανικών Μουσικής Τεχνολογίας και Ακουστικής του ΑΤΕΙ Κρήτης.

Ευχαριστούμε θερμά το Μητροπολιτικό Συμβούλιο και το σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ρεθύμνου κ.κ. Ευγένιο, τον Πρόεδρο του Τμήματος Μηχανικών Μουσικής Τεχνολογίας και Ακουστικής του ΑΤΕΙ Κρήτης, Καθηγητή Νεκτάριο Παπαδογιάννη, τον διδάσκοντα του τμήματος και υποψήφιο διδάκτορα κ. Νικόλαο Παπαδάκη και τους φοιτητές του τμήματος που εκπόνησαν τη Μελέτη Ακουστικής και Ηλεκτροακουστικής του χώρου στα πλαίσια της πτυχιακής τους εργασίας.

Ο Ραδιοφωνικός Όμιλος του σχολείου μας θα σας κρατάει συντροφιά και κατά τους καλοκαιρινούς μήνες (Ιούλιο και Αύγουστο), κάθε Πέμπτη 4-6 μμ ζωντανά από το ραδιοφωνικό στούντιο του σχολείου μας.

Συντονιστείτε στο player (http://europeanschoolradio.eu/player.php)  για να ακούσετε τη φωνή των μαθητών από όλη την Ελλάδα.

Για το Π.Γ.Π.Κ.
η υπεύθυνη εκπαιδευτικός του Ραδιοφωνικού Ομίλου
Άννα Πατεράκη