ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

O Ρεθυμνιακός Α.Ο και οι Ακαδημίες του διοργανώνουν το 5ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΝΗΠΙΩΝ!

O Ρεθυμνιακός Α.Ο και οι Ακαδημίες του είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουν την διοργάνωση του 5ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΝΗΠΙΩΝ.

Υποστηρικτές της δράσης αυτής για ακόμα άλλη μια χρονιά είναι η Περιφερειακή Ενότητας Ρεθύμνου ο Δήμος Ρεθύμνου καθώς και η ΕΠΣ Ρεθύμνης. Το Σωματείο Ρεθυμνιακός ΑΟ έχοντας ως στόχο την παροχή ευκαιριών και κινήτρων αθλητικής δραστηριότητας και ψυχαγωγίας μέσω του ποδοσφαίρου διοργανώνει μια γιορτή αφιερωμένη αποκλειστικά για παιδιά νηπιαγωγείου(αγόρια-κορίτσια).

Σκοπός της «γιορτής» είναι να φέρουμε τα παιδιά κοντά στον αθλητισμό, να γνωρίσουν τα πλεονεκτήματα του ομαδικού αθλήματος και να διαπιστώσουν, δια ζώσης, τον λόγο για τον οποίο οι ειδικοί συμβουλεύουν τους γονείς να ενθαρρύνουν τα παιδιά τους προς αυτή την κατεύθυνση.

Η συμμετοχή θα είναι δωρεάν προς όλα τα παιδιά, ενώ επιπλέον κάθε παιδί που θα πάρει μέρος θα λάβει δώρο Αναμνηστικό Έπαινο, Μετάλλιο και μπλουζάκι της διοργάνωσης.

Ο χώρος διεξαγωγής είναι το Δημοτικό Στάδιο Ρεθύμνου το Σάββατο 21 Οκτωβρίου το χρονικό διάστημα 09:00-11:30.

Υπεύθυνος της διοργάνωσης είναι ο Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και Προπονητής Ποδοσφαίρου Κος Ναπολέοντας Σκουλούδης Κιν.6975907754.