ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Ο Σύλλογος Ρεθυμνίων Αττικής «Το Αρκάδι» συντάσσεται υπέρ της επίλυσης των σοβαρών προβλημάτων λειτουργίας του Νοσοκομείου Ρεθύμνου

Ο ιστορικός σύλλογος Ρεθυμνίων Αττικης «ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ»  δίνει το παρών και συντάσσεται υπέρ των κινητοποιήσεων   στήριξης  και άμεσης επίλυσης  των σοβαρών προβλημάτων λειτουργίας του μοναδικού νοσοκομείου του νομού μας.

Η κατάσταση με τις ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό  προσωπικό είναι μεγάλες και οι παραιτήσεις γιατρών είναι πλέον συνεχής, με αποτέλεσμα η συνεχιζόμενη υποβάθμιση του ,να δημιουργεί μεγάλη ανασφάλεια στους Ρεθυμνιωτες.

Το Ρέθυμνο εκτός των άλλων  αποτελεί κατ΄εξοχην τουριστικό θέρετρο καθώς και τόπος φιλοξενίας δεκάδων φοιτητών και δεν είναι δυνατόν να μένει ακάλυπτο από ιατρική περίθαλψη σε μια τέτοια ευαίσθητη  περίοδο που βάλλεται  από πλήθος υγειονομικών  ασθενειών  και λοιμώξεων .

Η υποβάθμιση αυτή του νοσοκομείου Ρεθύμνου  πρέπει να λάβει τέλος και να παρθούν άμεσα μέτρα αναβάθμισης σε ένα δίκαιο αίτημα που αφορά το πολύτιμο αγαθό  την ΥΓΕΙΑ.

Δεν τιμά κανέναν αυτή η κατάντια που βιώνει ο τόπος μας στο καίριο θέμα υποστελέχωσης των δομών της υγείας  και πρέπει άμεσα να δοθεί λύση  ,αν θέλουμε να συγκαταλεγόμαστε στα προοδευτικά Κράτη αλλά και να αισθανόμαστε το αίσθημα της ασφάλειας ως πολίτες.