ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Θάνος Καλλίρης τραγουδάει στην φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στα Σφακιά

Για 5η συνεχή χρονιά τα Σφακιά υποδέχονται τα Χριστούγεννα με μία φαντασμαγορική εκδήλωση που θα ακουστεί σε όλη την Κρήτη.

Με πρωτοβουλία του Μουσικοχορευτικού Συλλόγου Επαρχίας Σφακίων, την συνεργασία του «Πολιτιστικού Συλλόγου Χώρας Σφακίων» και του Δήμου Σφακίων, θα γίνει η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην κεντρική πλατεία της Χώρας Σφακίων, όπου θα περιλαμβάνει πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

Την Παρασκευή 08 Δεκεμβρίου 2017 στις 18:00 θα γίνει συναυλία με το Θάνο Καλλίρη και το συγκρότημα του, όπου θα διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους με παλιές και νέες μουσικές επιλογές!

Στην εκδήλωση θα υπάρχουν κλόουν για την διασκέδαση των μικρών μας φίλων, δώρα και εδέσματα θα είναι στο μενού της βραδιάς, ενώ θα συμμετέχει και η Ομάδα των Αϊ Βασίληδων του Santa Run, που θα προσφέρουν μία βραδιά γεμάτη χαρά και διασκέδαση για τους Δημότες και τους επισκέπτες.

Πέρα όμως από την διασκέδαση και την ψυχαγωγία, η βραδιά της φωταγώγησης θα περιλαμβάνει και μία πολύ σημαντική δράση.

Στην πλατεία της Χώρας Σφακίων θα βρίσκονται από νωρίς μέλη του Συλλόγου Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης «Ορίζοντας», όπου θα ενημερώνουν για την Δωρεά Μυελού των οστών. Τα εκπαιδευμένα μέλη του Συλλόγου θα αναζητήσουν εθελοντές δότες, μέσα από μία απλή διαδικασία συλλογής σάλιου, ώστε να μπουν στην Παγκόσμια Δεξαμενή Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών και με την πράξη τους πιθανών να βοηθήσουν να σωθεί μία ζωή.

Σας καλούμε όλους, κάθε μεριά της Κρήτης να έρθετε την ερχόμενη Παρασκευή στα Σφακιά, να διασκεδάσετε μαζί μας και να συμμετέχετε παράλληλα σε μία πολύ σημαντική δράση με ανθρώπινο χαρακτήρα. Να σημειωθεί ότι η πρόσβαση στην συναυλία θα είναι δωρεάν.

Σας περιμένουμε όλους!