ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΧΟΡΟΣ

Ο θρύλος του τάνγκο Mariano “Chicho” Frumboli επιστρέφει στο Ρέθυμνο!

Ένας ζωντανός θρύλος του τάνγκο, ο αργεντινός μαέστρος Mariano “Chicho” Frumboli, επιστρέφει στο Ρέθυμνο το Σαββατοκύριακο 1-3 Ιουνίου.

Ο μαέστρος, που επισκέπτεται τη χώρα μας σταθερά τα τελευταία 4 χρόνια στα πλαίσια του φεστιβάλ τάνγκο Ρεθύμνου A los Amigos, που διοργανώνεται από την ομάδα του πολιτιστικού συλλόγου TangoCultural κάθε Σεπτέμβρη, θα βρίσκεται στην πόλη μας για ακόμη μια φορά ως καλεσμένος της ομάδας τάνγκο Ρεθύμνου (TangoCultural) με αφορμή σεμινάριο για επαγγελματίες χορευτές, το οποίο διοργανώνεται για πρώτη φορά στην πόλη μας. Στο σεμινάριο συμμετέχουν επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα και την Κρήτη.

Το βράδυ του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί βραδιά τάνγκο προς τιμήν του μαέστρου στο Κέντρο Βυζαντινών Τεχνών (Εθν. Αντιστάσεως 82) με show από δύο καταξιωμένα ζευγάρια της ελληνικής σκηνής, τους Ιωάννα Παπαχρήστου & Θοδωρή Γεωργεδάκη (Αθήνα) και Κατερίνα & Γιώργο Νίκου (Ιωάννινα). Τη μουσική επιμέλεια της βραδιάς αναλαμβάνει ο Σέργιος Τσαγκάρης (Αθήνα). Ώρα έναρξης 22.30.

Μια πραγματικά μεγάλη τιμή για το τάνγκο στο Ρέθυμνο αλλά και για τη σκηνή της Κρήτης και της Ελλάδας γενικότερα η παρουσία του θρυλικού αυτού μαέστρου σε μια κατά τα άλλα τοπική διοργάνωση.

Όσοι ενδιαφέρονται να γνωρίσουν από κοντά μια αληθινή ιδιοφυΐα, έναν δημιουργό, που όμοιός του δεν υπάρχει εν ζωή σήμερα, θα έχουν την ευκαιρία να το κάνουν στη συνέντευξη που θα παραχωρήσει ο μαέστρος την Κυριακή 3 Ιουνίου, ώρα 20.00 στο Κέντρο Κρητικής Λαϊκής Τέχνης (Κριτοβουλίδου 15).

Πληροφορίες – κρατήσεις θέσεων: 6970306660

Σ. Γαλανάκη – ομάδα TangoCultural Ρεθύμνου