ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Ο Βασίλης Σκουντής τιμήθηκε για την προφορά του στο μπάσκετ

O Βασίλης Σκουντής αποτέλεσε ένα από τα τιμώμενα πρόσωπα στην εκδήλωση «Η βραδιά των αστεριών του μπάσκετ 2023», που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 3 Μαΐου στο «Vergina Theatro» του Regency Casino της Θεσσαλονίκης.

Η γιορτή συνδιοργανώθηκε από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τον τηλεοπτικό σταθμό ΒΕΡΓΙΝΑ και τη HELEXPO-ΔΕΘ, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και του Ελληνικού Συνδέσμου Ανωνύμων Καλαθοσφαιρικών εταιρειών (ΕΣΑΚΕ).

Την εκδήλωση τίμησαν μεταξύ άλλων, με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος και πλείστοι όσοι παλαίμαχοι, αλλά και νεαροί παίκτες ακαδημιών, προπονητές, παράγοντες, διαιτητές, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης κοκ. 

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Ρεθύμνης βραβεύθηκε από τους διοργανωτές για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ και γενικότερα στον αθλητισμό, μέσω της καριέρας του στη δημοσιογραφία, στην οποία εφέτος συμπληρώνει 45 χρόνια ευδόκιμης παρουσίας.

Εκτός από τον Βασίλη Σκουντή την τιμητική τους σε αυτό το γκαλά είχαν επιφανείς μορφές του ελληνικού και του διεθνούς μπάσκετ, όπως ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Μπάνε Πρέλεβιτς, ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, ο Χάρης Παπαγεωργίου, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο Λάκης Τσάβας, ο Σούλης Μαρκόπουλος, ο Χρήστος Μιχαηλίδης, ο Νίκος Βεζυρτζής, ο Κώστας Χαϊτογλου, ο Σάββας Λόρτος και ο Γιωργής Μπουσβάρος.

Η εκδήλωση φορτίσθηκε συγκινησιακά τη στιγμή κατά την οποία ο πατέρας του αδικοχαμένου Αλκη, Αριστείδης Καμπανός απένειμε τιμητικές διακρίσεις στα μέλη των εφηβικών ομάδων του Άρη και του ΠΑΟΚ για την σε ένδειξη φιλίας και συναδέλφωσης απόφαση τους να ταξιδέψουν με το ίδιο λεωφορείο από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα για να συμμετάσχουν στο Τουρνουά «Rising Stars»

«Η μισή καρδιά μου είναι Αρης και η άλλη μισή ΠΑΟΚ» τόνισε ο κ. Καμπανός προκαλώντας ρίγη συγκίνησης στην αίθουσα.

 «Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου τους διοργανωτές γι’ αυτή τη βράβευση που είναι πραγματικά ανεκτίμητη. Είχα την τιμή να βρεθώ ανάμεσα σε ιερά τέρατα του μπάσκετ και γενικότερα του αθλητικού γίγνεσθαι  και πιστεύω ότι τέτοια βραβεία αποτελούν τη σπουδαιότερη ηθική ανταμοιβή για όλους όσοι δείχνουν αγάπη και αφοσίωση στην επαγγελματική ενασχόληση τους. Αισθάνομαι ευλογημένος διότι κατάφερα να κάνω το χόμπι μου επάγγελμα, το οποίο μετά από 45 χρόνια παραμένει μια αθεράπευτη ψύχωση» σχολίασε ο Βασίλης Σκουντής.