ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Οι Δότες Ζωής συγχαίρουν τον κ. Ευγένιο για την εκλογή του

Στο άκουσμα της χαρμόσυνης είδησης της εκλογής του νέου Αρχιεπισκόπου Κρήτης, το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρεθύμνου «Δότες Ζωής», εκφράζουν την αμέριστη χαρά για την εκλογή του Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιου, ενός ανθρώπου που προσέφερε τα μέγιστα στην κοινωνία των Ρεθεμνίων. Συνεργαζόμενος άριστα για το καλό του τόπου και με ιδιαίτερη ευαισθησία, αφουγκραζόταν και στήριζε την προσφορά προς τον συνάνθρωπο και τον σύλλογο των «Δοτών Ζωής».

Πιστεύουμε, ελπίζουμε, ευχόμαστε και προσευχόμαστε, η Χάρη του Θεού να τον ενδυναμώνει και να τον φωτίζει στη νέα του Αρχιερατική διακονία.

Με τον δικό του μοναδικό τρόπο ας χαράξει τη νέα πορεία της Εκκλησίας της Κρήτης, αναλαμβάνοντας τη βαρύτιμη ιστορία του παρελθόντος και μεταβαίνοντάς την σε Άξια συνέχεια του παρόντος και του μέλλοντος.

Ως μέλη του συλλόγου «Δότες Ζωής» θα συνεχίσουμε να είμαστε στη διάθεσή του, προσφέροντας ως πολύτιμο δώρο ζωής το «αίμα μας» και τη συνεργασία μας προς όφελος του συνανθρώπου που το έχει ανάγκη.

Μετά τιμής,

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Κουλεντάκης Νικόλαος

Η Γραμματέας Δέσποινα Μαυράκη