ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Οι εκπαιδευόμενοι του ΣΔΕ Ρεθύμνου στον Άγιο Βασίλειο καθαρίζουν την παραλία της Τριόπετρας

Την Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021, οι εκπαιδευόμενοι από το εκτός έδρας τμήμα του ΣΔΕ Ρεθύμνου στον Άγιο Βασίλειο που βρίσκεται στο Σπήλι πραγματοποίησαν τη δεύτερή τους περιβαλλοντική δράση, αυτή τη φορά καθαρίζοντας την παραλία της Τριόπετρας.

Με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών που υλοποιούν το Σχέδιο Δράσης (Project) στο παράρτημα κ. Παπαδημητρίου Παναγιώτη, κ. Σουλέ Ιωάννη, κα. Καλλέργη Μαρία, κα. Τέλλα Σωτηρία και κ. Τσοβίλη Θεόδωρο και σε συνεννόηση με τη Διευθύντρια του ΣΔΕ Ρεθύμνου κα Αντωνίου Ειρήνη, οι εκπαιδευόμενοι καθάρισαν από τα σκουπίδια και τα πλαστικά την παραλία της Τριόπετρας του δήμου Αγίου Βασιλείου. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η παραλία της Τριόπετρας ήταν σε αρκετά καλή κατάσταση, γεγονός που έκανε ευκολότερη τη δουλειά τους.

Το κέφι και η καλή διάθεση ήταν διάχυτα και στη δράση αυτή, ενώ στο τέλος της εργασίας εκπαιδευόμενοι και εκπαιδευτές απόλαυσαν και το ηλιοβασίλεμα στην όμορφη παραλία. Συγχαίρουμε πολύ όλους τους εκπαιδευόμενούς μας για τη συνεργασία και τη διάθεση συμμετοχής.

Στη δράση αυτή τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την προστασία από τη διάδοση του Covid-19.