ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Οι ευχές του Δημάρχου Μυλοποτάμου για το Πάσχα

«Ας αναζητήσουμε την πίστη στις μικρές στιγμές της καθημερινότητας» αναφέρει ο Δήμαρχος Μυλοποτάμου κ. Γεώργιος Κλάδος στις ευχές που απευθύνει στους δημότες του για το Πάσχα.

Το μήνυμα του δημάρχου Μυλοποτάμου:

«Το Πάσχα είναι μια περίοδος ανανέωσης και ελπίδας, ένας χρόνος για να αναστοχαστούμε και να ενδυναμωθούμε μέσα από τις δοκιμασίες και τα πάθη που μας διδάσκει η θρησκευτική μας παράδοση. Ας αξιοποιήσουμε αυτές τις άγιες ημέρες για να ενισχύσουμε τους δεσμούς με τους αγαπημένους μας και να κοινωνήσουμε το μήνυμα της αγάπης, της συγχώρεσης και της αλληλεγγύης.

Είναι σημαντικό, ιδιαίτερα σε αυτούς τους προκλητικούς καιρούς, να θυμόμαστε τη σημασία της ενότητας και της κοινής μας προσπάθειας για μια καλύτερη ζωή και ένα ακόμα πιο αισιόδοξο μέλλον.

Ας αναζητήσουμε την πίστη στις μικρές στιγμές της καθημερινότητας, στην αγάπη που μοιραζόμαστε και στη στήριξη που προσφέρουμε στο συνάνθρωπο μας “Αγάπα τον πλησίον σου ως εαυτόν”. Μέσα από την ενότητα και την αλληλεγγύη, ας χτίσουμε ένα μέλλον γεμάτο φως και ελπίδα, αντάξιο των προσδοκιών μας και των επόμενων γενεών.

Εύχομαι σε κάθε οικογένεια του Δήμου μας υγεία, αγάπη και ευημερία. Ας είναι το φετινό Πάσχα η αφετηρία για ένα νέο κεφάλαιο γεμάτο ευτυχία και κατανόηση.

Καλό Πάσχα & Καλή Ανάσταση με Υγεία – Αγάπη – Ομόνοια – Ελπίδα

Ο Δήμαρχος Μυλοποτάμου

Γεώργιος Κλάδος»