ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Οι μαθητές των Κ.Ξ.Γ. Schiller παρουσίασαν «Λίγο από… Shakespeare» και ενίσχυσαν το Χαμόγελο του Παιδιού!

Την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023 στο Σπίτι του Πολιτισμού απολαύσαμε τις μαθήτριες και τους μαθητές των Κ.Ξ.Γ. Schiller σε σκηνές από 5 διάσημα έργα του Άγγλου θεατρικού συγγραφέα και ποιητή William Shakespeare: Ο Έμπορος της Βενετίας, Μακμπέθ, Ρωμαίος και Ιουλιέτα, Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας, Άμλετ, και μάθαμε πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τον ίδιο τον συγγραφέα και την εποχή του!

Η εκδήλωση είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα με σκοπό την ενίσχυση του οργανισμού Το Χαμόγελο του Παιδιού αλλά και την προώθηση αξιών όπως αυτή του ομαδικού πνεύματος και της προσφοράς ανάμεσα στους μαθητές των Κ.Ξ.Γ. Schiller. Η ψυχολόγος κ. Φουσταλιεράκη μας ενημέρωσε σχετικά με τη δράση του οργανισμού και το σημαντικό έργο υποστήριξης παιδιών που αντιμετωπίζουν κάθε είδους δυσκολία.

Στη συνέχεια ολοι μαζί τραγουδήσαμε γερμανικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια και ακολούθησε η απονομή των πιστοποιητικών γλωσσομάθειας στους επιτυχόντες μαθητές της προηγούμενης εξεταστικής περιόδου, οι οποίοι συμμετείχαν σε κλήρωση πλούσιων δώρων, προσφορά των εκδοτικών οίκων: Burlington Books, Hamilton House και Express Publishing.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τις καθηγήτριες τους για την άψογη συνεργασία καθώς και στους γονείς τους για την παρουσία και την υποστήριξη!

Καλές γιορτές με υγεία και ένα χαρούμενο νέο έτος σε όλους!