ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗ

Οι Σούπερ Ήρωες κοντά στα παιδιά που νοσηλεύονται και φιλοξενούνται σε δομές της 7ης ΥΠΕ Κρήτης

Το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου μέλη της Εθελοντικής Ομάδας «Σούπερ Ήρωες» θα μεταβούν από την Αθήνα στο Ηράκλειο για να προσφέρουν στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς στα παιδιά που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία Ηρακλείου και Γ.Ν. Αγίου Νικολάου, στα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS Ηρακλείου και του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Λασιθίου, του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης.

Η δράση διοργανώνεται από την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, σε συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντών «Η Παρέα της Αγάπης», με αφορμή την επιθυμία της 19χρονης Χαράς, ωφελούμενης της Κλινικής Αιματολογίας Ογκολογίας Παιδιών και Εφήβων ΠαΓΝΗ και τη συμπλήρωση δύο χρόνων από το θάνατο της, με στόχο την ψυχική ενδυνάμωση και την μεταφορά μηνυμάτων ελπίδας και αισιοδοξίας στους μικρούς μαχητές της ζωής.

Η εθελοντική ομάδα «Σούπερ Ήρωες» (Μανταλάκης Περικλής ‘Captai America’, Ελένη Παππά ‘She Hulk’, Θωμάς Παππάς ‘Thor’, Σοφία Αγγελάκη ‘Wonder Woman, Νεφέλη Στεφανάτου ‘Raven’, Κυριάκος Κορογιάνννης ‘Batman’) με την πολύτιμη υποστήριξη της Ένωσης Ξενοδόχων Ηρακλείου και του Ξενοδοχείου Galaxy θα φιλοξενηθεί δωρεάν, ενώ την μεταφορά τους έχει αναλάβει το ΠαΓΝΗ.

Το Πρόγραμμα των επισκέψεων-ψυχαγωγικών εκδηλώσεων έχει ως ακολούθως:

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023

10.30 π.μ. Κλινική Αιματολογίας-Ογκολογίας Παιδιών & Εφήβων ΠαΓΝΗ

12.00 Παιδιατρική Κλινική ΠαΓΝΗ

15.00 Παιδικό Χωριό SOS Ηρακλείου

18.00 Παιδιατρική Κλινική Γ.Ν.Η. «Βενιζέλειο – Πανάνειο»

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

10.00 Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Λασιθίου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κρήτης

13.00 Παιδιατρική Κλινική Γ.Ν. Αγίου Νικολάου