Δεκάδες παιδιά συγκεντρώθηκαν την Κυριακή στα Public Ρεθύμνου, όπου τους περίμεναν οι παίκτες του Ρέθυμνο Cretan Kings Ελάιτζα Τζόνσον και Κωνσταντίνος Οικονομόπουλος.

Οι δύο επαγγελματίες καλαθοσφαιριστές της ομάδας του Ρεθύμνου διάβασαν παραμύθια στα αγγλικά, στο πλαίσιο του κοινωνικού προγράμματος Cretan Kings Assist και της δράσης Time Out for English.

Ένα άκρως Χριστουγεννιάτικο σκηνικό στήθηκε στον 1ο όροφο των Public Ρεθύμνου την Κυριακή το μεσημέρι, με τη δράση της αφήγησης παραμυθιών στα αγγλικά να κάνει πρεμιέρα με μεγάλη επιτυχία. Παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες περίπου 40 παιδιά και γονείς γέμισαν την αίθουσα παιδικών παιχνιδιών και βιβλίων, περιμένοντας τους… ήρωες του Ρέθυμνο Cretan Kings. Τα παιδιά συμμετείχαν ενεργά στην αφήγηση, ενώ έκλεψαν την παράσταση με το υψηλό τους επίπεδο στην αγγλική γλώσσα. Όμως και από τη μεριά του ο Ελάιτζα Τζόνσον προσπάθησε και τελικά κατάφερε να πει μερικές λέξεις στα ελληνικά, ικανοποιώντας τις… απαιτήσεις των λιλιπούτιων θαυμαστών του.

Αμέσως μετά, αφού κεράστηκαν τα χριστουγεννιάτικα παραδοσιακά γλυκίσματα, φωτογραφήθηκαν με τα ινδάλματα τους, με τους παίκτες να υπογράφουν δεκάδες αυτόγραφα. Μάλιστα, από την εκδήλωση δε θα μπορούσε να απουσιάζει η αγαπημένη μασκότ «Κερατούκλης», μοιράζοντας αγκαλιές και πολλά χαμόγελα. Έπειτα, δύο παιδιά κληρώθηκαν, με τον πρώτο τυχερό να παραλαμβάνει το παραμύθι «Secrets of Winter», ενώ ο δεύτερος κέρδισε ένα μεγάλο δώρο, προσφορά του καταστήματος Public.

Το ραντεβού με τους μικρούς μας φίλους ανανεώθηκε για τη νέα χρονιά, όπου και οι υπόλοιποι παίκτες μας θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν αυτήν τη μοναδική εμπειρία μαζί με τα παιδιά, στο πλαίσιο της δράσης Time Out for English στο κατάστημα Public.

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ευχαριστεί θερμά τον Διευθυντή του καταστήματος Public Ρεθύμνου κ. Γιάννη Λιούτα για την παραχώρηση του χώρου και τους υπαλλήλους για την άψογη συνεργασία. Επίσης ευχαριστεί τους χορηγούς Λευκοεισαγωγική, Kaloterakis AE, Ideon Hotel, Manoukarakis AE, Loggia Travel, Ονειράνθη, Ανθοτεχνική Φραγκούλης, Ηλεκτροεισαγωγική, Βιβλιοθήκη, ROYAL BLUE Luxury Events, Little Bee και SUPER STROM Βατσινάς.