ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΕΥ ΖΕΙΝ

Δηλώστε συμμετοχή στην Οινική Βόλτα στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου

Μια εβδομάδα αφιερωμένη στο κρητικό κρασί και στην κρητική γαστρονομία ξεκίνησε στο Ρέθυμνο και θα συνεχιστεί μέχρι το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου.

Η πόλη του Ρεθύμνου με την πλούσια γαστρονομική ιστορία, στηρίζει το κρητικό κρασί και συμμετέχει στην Εβδομάδα Κρητικού Kρασιού 2018, την οποία οργάνωσε η δραστήρια ομάδα του «Rethymno Recevin», στο πλαίσιο των δράσεων για τη διάκριση του Ρεθύμνου ως Ευρωπαϊκή Πόλη Κρασιού 2018 από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Οινικών Πόλεων RECEVIN.

Επιχειρήσεις της πόλης του Ρεθύμνου έχουν σχεδιάσει ειδικά μενού και γευσιγνωσίες κρητικού κρασιού, σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας 23-29 Σεπτεμβρίου 2018. Το πρόγραμμα εμπλουτίζεται συνεχώς και θα το βρείτε στη σελίδα Rethymno European Wine City στο facebook, στη σελίδα του Δήμου Ρεθύμνης www.rethymno.gr και στον επίσημο ηλεκτρονικό οδηγό www.rethymno.guide.

Επιπλέον, για πρώτη φορά στην πόλη του Ρεθύμνου, την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθούν οινογαστρονομικοί περίπατοι από τις 18:00 έως τις 21:00, διάρκειας μιας ώρας ο καθένας, στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου. Θα συνδυαστεί ξενάγηση με στάσεις για γευστική δοκιμή κρητικού κρασιού και συνοδευτικού στις επιχειρήσεις που συμμετέχουν. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και μπορεί κάποιος να δηλώσει συμμετοχή στην σχετική φόρμα.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.