ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Όλα έτοιμα για το 34ο Rally Κρήτης!

Ένας μήνας περίπου απομένει για τη διεξαγωγή του 34ου Rally Κρήτης και οι άνθρωποι του Α. Ο. Κρήτης, έγκαιρα όπως μας έχουν συνηθίσει, έχουν ετοιμάσει τα πάντα!

Ο αγώνας, που είναι ο τέταρτος της χρονιάς για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα οδηγών – συνοδηγών ασφάλτινων Rally και τρίτος για το Κύπελλο οδηγών – συνοδηγών Rally Κρήτης, θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Οκτωβρίου.

Αποτελείται από οχτώ ειδικές διαδρομές, τέσσερεις επαναλαμβανόμενες, συνολικού μήκους 69,3 χιλιομέτρων, ενώ το συνολικό μήκος του αγώνα είναι 233,9 χιλιόμετρα.

Την Παρασκευή 19 του μήνα στις 20:30 θα πραγματοποιηθεί πανηγυρική εκκίνηση από την Πλατεία Ελευθερίας στο κέντρο του Ηρακλείου. Το Σάββατο το πρωί θα πραγματοποιηθεί τεχνικός και διοικητικός έλεγχος στις εγκαταστάσεις του “Ι.ΚΤΕΟ – Πατρωνάκης Ζαχαρίας” στη ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου.

Η κανονική εκκίνηση θα δοθεί το Σάββατο στις 14:30 από την Αυγενική όπου θα διεξαχθούν από δύο φορές, η γνωστή σε όλους από πέρσι ειδική Αυγενική – Αγία Βαρβάρα και μια νέα ειδική στη διαδρομή Πρινιάς – Κεράσια.

Την Κυριακή θα διεξαχθούν από δύο φορές, οι γνωστές σε όλους ειδικές Καινούριο Χωριό – Επισκοπή και Καστέλι – Καλό Χωριό. Ο τερματισμός του αγώνα θα δοθεί την Κυριακή 15:40 το απόγευμα στην Πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου στις 22:00. Για άλλη μία χρονιά ο Α. Ο. Κρήτης έχει εξασφαλίσει πολλές παροχές για τους συμμετέχοντες. Συγκεκριμένα, δύο δωρεάν διανυκτερεύσεις για κάθε πλήρωμα εκτός των Ηρακλειωτών και ευνοϊκές χρεώσεις για τις ομάδες τους. Επίσης 50% έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια με την “ANEK – SUPERFAST” στους εκτός Κρήτης συμμετέχοντες και στις ομάδες τους.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα, 6977 398000 (κ. Ηρώ Παγωμένου) και 6937 108178 (κ. Μαρία Φρουδαράκη).