ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Όλα έτοιμα για τα «ΑΡΜΕΝΕΙΑ 2022»!

αρμένεια

Όλα είναι έτοιμα για τα «ΑΡΜΕΝΕΙΑ 2022».

O Όμιλος Φιλάθλων Αρμένων (Ο.Φ.Α), ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρμένων και η Εθελοντική Ομάδα Γυναικών Αρμένων με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης -Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου και του Δήμου Ρεθύμνου-Τμήμα Αθλητισμού έχουν δώσει το «καλύτερο τους» για τις φετινές εκδηλώσεις.

Μέσα στο διάστημα των 5 ημερών (2-6 Αυγούστου) που θα διαρκέσουν τα «ΑΡΜΕΝΕΙΑ 2022» θα παρουσιαστεί ένα πλούσιο Πολιτιστικό αλλά και Αθλητικό πρόγραμμα που θα καλύψει όλες τις ηλικίες με σπουδαίες εκδηλώσεις που όπως δείχνουν θα μείνουν αξέχαστες σε μικρούς και μεγάλους.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Οι συμμετοχές στις αθλητικές εκδηλώσεις για την ώρα έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο αφού υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον αθλητών από όλους τους νομούς της Κρήτης αλλά και ξένους παραθεριστές που τις ημέρες αυτές θα βρίσκονται στο νησί μας. Η συμμετοχή σε όλες τις αθλητικές εκδηλώσεις θα είναι ΔΩΡΕΑΝ προς όλους, ακόμα και στην ψυχαγωγική παράσταση για μικρούς και μεγάλους με τον Μάγο «Magicris». Επιπλέων στις αθλητικές δράσεις κάθε συμμετέχοντας θα πάρει ΔΩΡΟ αναμνηστικό μπλουζάκι, μετάλλιο, έπαινο και κέρασμα έκπληξη…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα έχει ως εξής:

● ΤΡΙΤΗ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ (Γήπεδο Αρμένων) ΣΤΙΣ 21:00
► ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΓΟ MAGICRIS
● ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ (Πλατεία Αρμένων) ΣΤΙΣ 19:00
► Α. ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ (Αντίκα)
► Β. ΠΟΔΗΛΑΤΟΒΟΛΤΑ ΑΡΜΕΝΩΝ 6.300 m
● ΠΕΜΠΤΗ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ (Γήπεδο Αρμένων) ΣΤΙΣ 19:00
► Α. ΑΡΜΕΝΕΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ 5,000m
► B. ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ- ΤΣΟΥΒΑΛΟΔΡΟΜΙΕΣ
● ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ (Γήπεδο Αρμένων) ΣΤΙΣ 19:00
► ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ-ΝΕΩΝ
● ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ (Γήπεδο Αρμένων)
► ΚΡΗΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΙΜΙΩΝΗ

Υπεύθυνος Πολιτιστικών Εκδηλώσεων (Τρίτη 2 & Σάββατο 6 Αυγ.): Κος Γεώργιος Ε. Δρουδάκης Κιν. 6977587906.
Υπεύθυνος Αθλητικών Εκδηλώσεων (Τετάρτη 3 & Πέμπτη 4 Αυγ.): Κος Ναπολέων Σκουλούδης Κιν. 6975907754.
Υπεύθυνος Ποδοσφαιρικού Αγώνα Παλαιμάχων-Νέων(Παρασκευή 5 Αυγ.): Κος Γιάννης Ε. Γυπαράκης Κιν. 6977697838.

Οι δηλώσεις συμμετοχής-εγγραφές μόνο για τον «Αρμένειο Δρόμο» 5.000m θα γίνονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Υγείας Ρεθύμνου sdyr.gr στον σύνδεσμο https://sdyr.gr/event/armeneios-dromos-5000m.

Για τις υπόλοιπες εκδηλώσεις αλλά και τον «Αρμένειο Δρόμο» 5.000m θα μπορεί να γίνει σε όλα τα καταστήματα (Φούρνο, Πρατήρια Καυσίμων, Σούπερ Μάρκετ, Ταβέρνες) της περιοχής των Αρμένων συμπληρώνοντας και υπογράφοντας την δήλωση συμμετοχής ή στο email: ofarmenon@gmail.com αποστέλλοντας συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη την Δήλωση Συμμετοχής.
Επίσης και την ημέρα της εκδήλωσης θα γίνονται δεκτές δηλώσεις αλλά μια ώρα πριν την εκκίνηση στην γραμματεία του αγώνα.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
ΑΡΜΕΝΕΙΑ 2022