ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις στην Τριόπετρα

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι παραδόσεις των έργων στον Δήμο Αγίου Βασιλείου. Ο Δήμαρχος Γιάννης Ταταράκη παρακολουθεί καθημερινά την εξέλιξη των έργων, ενώ σήμερα βρέθηκε στην Τοπική Κοινότητα Ακουμίων και συγκεκριμένα στην Τριόπετρα όπου ολοκληρώθηκαν τοπικές παρεμβάσεις. Συγκεκριμένα παραδόθηκαν τα έργα:

  • Τοιχίο αντιστήριξης στην μικρή Τριόπετα μήκους 330 μέτρων και ασφαλτόστρωση 1200 τμ προς « Παλιές αποθήκες Κουμάντου».
  • Ασφαλτόστρωση δρόμου μήκους 600 μέτρων και μέσου πλάτους 5 μέτρων με κατασκευή τεχνικού από θέση Μαντράρα έως Στόμιο
  • Ασφαλτόστρωση δρόμου μήκους 700 μέτρων από την κεντρική οδό Ακουμιίων-Τριόπετρας προς την περιοχή Κατσάρα.

Ο κ.Ταταράκης κατά την επίσκεψη του στην περιοχή δήλωσε:

« Η ευρύτερη περιοχή της Τριόπετρας είναι ένα αυτόνομος, ραγδαία αναπτυσσόμενος τουριστικός πόλος του Δήμου μας με ιδιαίτερα υψηλή επισκεψιμότητα. Σαν Δημοτική Αρχή έχουμε υλοποιήσει σειρά έργων και έχουμε προγραμματίσει ακόμα περισσότερα για το επόμενο διάστημα τα οποία εντάσσονται στον σχεδιασμό που έχουμε κάνει για την αναβάθμιση των υποδομών και την ενισχύσει των αναπτυξιακών δυνατοτήτων της περιοχής. Τα συγκεκριμένα έργα είναι ένα τμήμα εργολαβίας ύψους 400.000 ευρώ για ασφαλτοστρώσεις που εκτελείται στον Δήμο μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δημοτικό Σύμβουλο Γιώργο Λιοδάκη και την Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Ευγενία Σταματογιαννάκη τόσο για την συμβολή και την παρουσία τους στα συγκεκριμένα έργα όσο και για την άψογη συνεργασία μας σε όλα τα ζητήματα που αφορούν την Κοινότητα Ακουμίων».