ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Ολοκληρώθηκαν οι προβολές των ντοκιμαντέρ του 18ου Διεθνούς Φεστιβάλ Θεσ/νίκης

κινλερΜε τις χθεσινές προβολές (10/4), της Κινηματογραφικής Λέσχης Ρεθύμνου (ΚΙΝ.ΛΕ.Ρ.), ολοκληρώθηκαν τα τρία σαββατοκύριακα με τα ντοκιμαντέρ του 18ου Διεθνούς Φεστιβάλ Θεσ/νίκης. Έτσι συμπληρώθηκε ο κύκλος προβολών “άνοιξη 2016”.

Η προσέλευση των θεατών ήταν αρκετά ικανοποιητική και τα σχόλια τους σχετικά με τις επιλογές (θεματολογία) των ταινιών πολύ θετικά. Μεταξύ αυτών υπήρξαν άτομα που θέλουν κάποια ντοκιμαντέρ να προβληθούν στα σωματεία ή σε συλλόγους που οι ίδιοι συμμετέχουν. Όταν γίνουν αυτές οι προβολές θα ανακοινωθούν, για την περίπτωση που κάποιος θέλει να δει ή να ξαναδεί αυτές τις ταινίες.

Το πιο ευχάριστο από όλα είναι πως στις έξi προβολές της Λέσχης, το εν τρίτο των θεατών αποτέλεσαν φοιτητές ή άνεργοι με τιμή εισόδου 1 €. Αυτό δείχνει πως υπάρχει ενδιαφέρον για τον καλό κινηματογράφο στην πόλη μας, και με ένα συμβολικό ποσό εισόδου, υπάρχει συμμετοχή.

Οι προβολές της ΚΙΝ.ΛΕ.Ρ. θα συνεχιστούν από τον Οκτώβριο και μετά, για να ξεκινήσει ο κύκλος “φθινόπωρο 2016″και να δημιουργηθεί ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον κινηματογράφο στο το πλατύ κοινό, πράγμα που αποτελεί τον κυρίαρχο σκοπό της Λέσχης.

Κινηματογραφική Λέσχη Ρεθύμνου
Μελισσηνού & Μεσολογγίου 26
74100 Ρέθυμνο
Τηλ. 28310 29846
E-mail: kinlesreth@gmail.com