Μετά από 14 πολύ επιτυχημένες παραστάσεις και τα απανωτά sold out του καλοκαιριού, η «Μήδεια» του Σχολείου Θεάτρου του Θεατρικού Περίπλου πέρασε στην ιστορία!

Το κοινό του Ρεθύμνου έδειξε γι’ άλλη μία φορά την αγάπη του σε έναν από τους μακροβιότερους θιάσους της χώρας, τον Θεατρικό Περίπλου που θα κλείσει τα 36 χρόνια συνεχούς θεατρικής δράσης. Η παράσταση της «Μήδειας» σε σκηνοθεσία Μαρίας Καντιφέ ανατρίχιασε τους θεατές και τους μετέφερε σε ένα πρωτόγνωρο συγκινητικό κλίμα, προκαλώντας τις ενθουσιώδεις αντιδράσεις πολλών Ρεθεμνιωτών που βρέθηκαν στην παράσταση και προέτρεψαν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης όλους τους φίλους τους να δουν τη μεγάλη παραγωγή του Θεατρικού Περίπλου.

Το μεράκι, η δουλειά και ο σεβασμός που επιδεικνύουν στις παραγωγές τους το Σχολείο Θεάτρου και ο Θεατρικός Περίπλους είναι άλλωστε γνωστά για την πόλη του Ρεθύμνου, αλλά και γενικότερα για την Κρήτη.

Μπορεί η «Μήδεια» να τελείωσε, όμως ο Θεατρικός Περίπλους ήδη ετοιμάζει την επόμενή του παραγωγή, που θα παρουσιαστεί τον Δεκέμβριο για όλη την οικογένεια, με τίτλο «Χάρτινος Ήρωας» και σίγουρα θα εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους!

Επίσημη ιστοσελίδα: www.theatrikosperiplous.gr
Βρείτε τον Θεατρικό Περίπλου στα Social Media:
 Facebook: Θεατρικός Περίπλους και Σχολείο Θεάτρου – Θεατρικός Περίπλους
 Instagram: @th.periplous