ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις στην Αγία Γαλήνη

Την Τοπική Κοινότητα Αγίας Γαλήνης επισκέφθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Αγίου Βασιλείου Γιάννης Ταταράκης με αφορμή την ολοκλήρωση τοπικών παρεμβάσεων.

Συγκεκριμένα επισκέφθηκε το περιφερειακό ιατρείο της Αγίας Γαλήνης μετά την πλήρη ανακαίνιση του κτηρίου η οποία ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε προς χρήση στην τοπική κοινωνία.

Ο κ. Ταταράκης συνάντησε την Συντονίστρια Επιστημονικής Λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Σπηλίου κ. Μαρία Αντωνοπούλου και εξέφρασε την ικανοποίησή του για το σπουδαίο αυτό έργο που θα έχει σαν αποτέλεσμα την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας προς όφελος των κατοίκων αλλά των χιλιάδων επισκεπτών του δημοφιλούς προορισμού.

Ο Δήμαρχος  ευχαρίστησε θερμά  όλους όσους συνέβαλλαν στην υλοποίηση του έργου και βέβαια τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Μανώλη Φουντιδάκη για την έμπρακτη συμβολή του κατά την εκτέλεση του έργου ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την κ. Αντωνοπούλου για την άριστη συνεργασία που έχουν όλο αυτό το διάστημα για όλα τα ζητήματα που απασχολούν το Κέντρο Υγείας στα πλαίσια της βέλτιστης παροχής πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στον Δήμο Αγίου Βασιλείου.

Από την πλευρά της η κ. Αντωνοπούλου εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς τον Δήμαρχο για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημά για ανακαίνιση των χώρων του περιφερειακού ιατρείου και την αντιμετώπιση των λειτουργικών αναγκών του.

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκληρώθηκαν οι εργασίες εντός και εκτός του κτηρίου και τόνισε ότι το προσωπικού του Κ.Υ. είναι έτοιμο για να παρέχει την καλύτερη δυνατή φροντίδα στους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής.

Στην συνέχεια ο Δήμαρχος συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της ΤΚ Αγίας Γαλήνης επισκέφθηκε έργα που παραδόθηκαν προς χρήση και αναβάθμισαν τις υποδομές του οικισμού και συγκεκριμένα την ασφαλτόστρωση του δρόμου στη θέση Πλακούρα μήκους 700 μέτρων και μέσου πλάτους 4 μέτρα καθώς και το δρόμο στη θέση Ρίζες 900 μέτρων και μέσου πλάτους 4 μέτρα. Τα δύο αυτά έργα βελτιώνουν την βατότητα σε περιοχές του οικισμού και ολοκληρώνουν μια σειρά από αναγκαίες παρεμβάσεις προσβασιμότητες σε μια ραγδαία αναπτυσσόμενη περιοχή.