ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Ολοκληρώθηκε η 2η Αγωνιστική του σχολικού τουρνουά «Cretan Kings Assist Basketball» [φώτο]

Την Κυριακή δόθηκε συνέχεια στο σχολικό τουρνουά «Cretan Kings Assist Basketball», με τη διεξαγωγή της 2ης αγωνιστικής στα ανοικτά γήπεδα των 4 Μαρτύρων.

Για 2η φορά τη φετινή σεζόν εκατοντάδες μικροί μαθητές των 14 Δημοτικών Σχολείων συμμετείχαν στη μεγάλη μπασκετική γιορτή που διοργανώνεται στο πλαίσιο του κοινωνικού προγράμματος «Cretan Kings Assist». Τα παιδιά έδωσαν το «παρών», εκπροσωπώντας τα σχολεία τους, με στόχο την άθληση και τη χαρά της συμμετοχής.

Οι μικροί καλαθοσφαιριστές το διασκέδασαν με την ψυχή τους, ενώ τους αγώνες παρακολούθησαν εκατοντάδες γονείς, οι οποίοι χειροκρότησαν τις προσπάθειες των παιδιών τους. Από αυτήν την μπασκετική γιορτή δε θα μπορούσε να λείπει η μασκότ του Ρέθυμνο Cretan Kings, Κερατούκλης, ο οποίος μοίρασε αγκαλιές και χαμόγελα.

Παράλληλα στα γήπεδα βρέθηκαν και οι επαγγελματίες καλαθοσφαιριστές της ομάδας μας Αλέξανδρος Σπυριδονίδης και Γιώργος Γαρέζος, οι οποίοι συνομίλησαν με τους μικρούς αθλητές, τους έδωσαν μπασκετικές συμβουλές και φωτογραφήθηκαν μαζί τους.

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings Assist ευχαριστεί θερμά τον γυμναστή του Ρέθυμνο Cretan Kings Χρήστο Μαραυγάκη και τους αθλητές του εφηβικού τμήματος του Ρέθυμνο BC Κωνσταντίνο Μανετάκη, Δημήτρη Καμπανάκης για τη βοήθεια τους στη διαιτησία των αγώνων, τον ιατρό Αλκιβιάδη Μελιδονιώτη. την εταιρεία Entasis, καθώς και όλη την εθελοντική ομάδα για την πολύτιμη και ανιδιοτελή προσφορά τους στην άρτια διοργάνωση της 1ης αγωνιστικής.

Χορηγοί του 6ου τουρνουά μπάσκετ «Cretan Kings Assist Basketball» είναι η αεροπορική εταιρεία AEGEAN, το διαδικτυακό αθλητικό κατάστημα Heavenofbrands.com και το νερό SAMARIA.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Κυριακή 10 Νοεμβρίου
(Γήπεδα 4 Μάρτυρες)

Α’ Όμιλος
13ο Δ.Σ. Ρεθύμνου – 6ο Δ.Σ. Ρεθύμνου 14-06
5ο Δ.Σ. Ρεθύμνου – 8ο Δ.Σ. Ρεθύμνου 08-15
2ο Δ.Σ. Ρεθύμνου – 14ο Δ.Σ. Ρεθύμνου 12-07
Ρεπό: Δ.Σ. Ρουμελίου

Β’ Όμιλος
1ο Δ.Σ. Ατσιποπούλου – Δ.Σ. Γερανίου 09-16
7ο Δ.Σ. Ρεθύμνου – 16ο Δ.Σ. Ρεθύμνου 07-27
Δ.Σ. Πλακιά – 15ο Δ.Σ. Ρεθύμνου 05-41
Ρεπό: 3ο Δ.Σ. Ρεθύμνου